Hoe Gprs Megaphone In Je Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gprs Megaphone In Je Telefoon In Te Stellen
Hoe Gprs Megaphone In Je Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Gprs Megaphone In Je Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Gprs Megaphone In Je Telefoon In Te Stellen
Video: Smart Watch for Kids - how to set up (Part 1) 2024, Mei
Anonim

Abonnees van "Megafon" (zoals in het algemeen en alle anderen) om internet te gebruiken, moeten speciale instellingen hebben (niet noodzakelijk GPRS). Om ze op uw gsm te ontvangen, moet u een van de nummers kiezen die door de operator worden aangeboden of gewoon contact opnemen met de communicatiesalon.

Hoe gprs Megaphone in je telefoon in te stellen
Hoe gprs Megaphone in je telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Om GPRS-instellingen op hun mobiele telefoons te ontvangen, moeten Megafon-abonnees een speciaal formulier invullen op de officiële website van de operator. Om het te openen, zoekt u op de hoofdpagina de kolom "Telefoons" en klikt u vervolgens op "Internet, MMS, GPRS en WAP-instellingen".

Stap 2

Om automatische instellingen te bestellen, is er ook een gratis nummer 5049. U moet een sms-bericht verzenden met het nummer "1" (voor internetinstellingen), "2" (voor wap-instellingen) of "3" (als u MMS-instellingen) … Daarnaast staan de nummers 05049 en 05190 tot uw beschikking.

Stap 3

Om GPRS-instellingen te ontvangen, is er een Megafon-abonneeservicenummer 0500 (voor oproepen vanaf een mobiel) of 502-5500 (voor oproepen vanaf stadsnummers). Houd er rekening mee dat medewerkers van communicatiesalons of technische ondersteuningskantoren altijd klaar staan om u te helpen.

Stap 4

GPRS-verbindingsinstellingen kunnen ook worden ontvangen door abonnees van andere telecomoperators: "MTS" en "Beeline". Voor MTS-klanten om automatische instellingen aan te vragen, volstaat het om het formulier op de officiële website in te vullen of een sms-bericht zonder tekst naar het nummer 1234 te sturen. U kunt ook contact opnemen met het kantoor van het bedrijf of de dichtstbijzijnde communicatiesalon.

Stap 5

Een internetverbinding op Beeline kun je niet alleen via GPRS opzetten, maar ook zonder. Om GPRS-instellingen op te vragen, stuurt u een USSD-opdracht naar * 110 * 181 # en drukt u op de beltoets. Het tweede nummer * 110 * 111 # is ontworpen om verbinding te maken met internet zonder GPRS. Nadat u de instellingen hebt opgehaald en opgeslagen. zet eerst je mobiel uit en daarna weer aan (instellingen worden pas daarna van kracht).

Aanbevolen: