Hoe Maak Je Een Webcam

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Webcam
Hoe Maak Je Een Webcam

Video: Hoe Maak Je Een Webcam

Video: Hoe Maak Je Een Webcam
Video: How To Make A Webcam Look Like A DSLR 2024, Mei
Anonim

Een webcam is een speciaal apparaat dat wordt aangesloten op een computer of telefoon om het zoekerbeeld in de huidige modus te verzenden. Meestal worden speciaal uitgeruste camera's gebruikt om ze te gebruiken voor communicatie op internet, maar er zijn ook manieren om hiervoor alternatieve apparatuur te gebruiken.

Hoe maak je een webcam
Hoe maak je een webcam

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om uw camera als camcorder te gebruiken, moet u op internet de mogelijkheden van uw apparaatmodel met betrekking tot dit onderwerp opzoeken. Meestal is deze gebruiksmodus niet beschikbaar voor gewone camera's, maar als uw model twee matrices heeft (voor fotografie en video-opname), is het heel goed mogelijk om de tweede als webcam te configureren. Download hiervoor de software die geschikt is voor de fabrikant en het type matrix en zoek een kabel om het apparaat op de computer aan te sluiten. Ze komen meestal met het apparaat.

Stap 2

Installeer de gedownloade software en maak de nodige instellingen. Sluit de camera aan op de computer, zet hem aan in de modus van het gebruik van de webcam. Houd er rekening mee dat als de camera in het systeem wordt herkend, de instellingen ook kunnen worden gemaakt in het apparaatmenu van het bedieningspaneel van uw computer. Stel vervolgens de software in voor het overbrengen van gegevens naar het netwerk en specificeer het apparaat dat u gaat gebruiken.

Stap 3

Als je je telefoon als webcam wilt instellen, zorg er dan voor dat deze stap mogelijk is voor jouw model. De meeste zijn verbonden door een draadloze verbinding tot stand te brengen (typisch voor smartphones) of door ze te koppelen met een USB-kabel.

Stap 4

Zoek naar software voor uw model mobiele apparaat, download en installeer deze indien nodig op uw computer en telefoon. In dit geval moet u, voordat u het installatieprogramma naar uw mobiele apparaat kopieert, het controleren op virussen en de aanwezigheid van schadelijke code.

Stap 5

Start de geïnstalleerde software en koppel de apparaten. Als de gegevensoverdracht plaatsvindt via draadloze Bluetooth-technologie, zorg er dan voor dat het mobiele apparaat dicht genoeg bij de pc-adapter is om een ononderbroken webcamgegevensoverdracht te garanderen.

Aanbevolen: