Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Telefoon
Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Telefoon

Video: Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Telefoon
Video: Kan ik een Bluetooth koptelefoon draadloos verbinden met mijn tv? 2024, April
Anonim

Niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook het gemak van het luisteren naar spraak en muziek hangt af van de juiste koptelefoonkeuze. Bovendien leidt de keuze voor producten van lage kwaliteit tot een snel falen van de hoofdtelefoon en de noodzaak om nieuwe aan te schaffen.

Hoe kies je een koptelefoon voor je telefoon
Hoe kies je een koptelefoon voor je telefoon

instructies:

Stap 1

Om blij te zijn met je aankoop, moet de keuze van een koptelefoon op een verantwoorde manier worden benaderd. Onthoud dat de prijs niet de bepalende factor is - zelfs de duurste hoofdtelefoon kan erg oncomfortabel zijn. Ga bij het kiezen niet achter mode aan en kies die hoofdtelefoon waarmee u zich het prettigst voelt.

Stap 2

Houd er rekening mee dat hoofdtelefoons van hoge kwaliteit nooit met een telefoon worden verkocht. Desalniettemin kunnen ze nuttig voor u zijn - u moet een goede hoofdtelefoon kopen met een aansluiting die vergelijkbaar is met degene die erop is geïnstalleerd.

Stap 3

Als je naar muziek van hoge kwaliteit wilt luisteren, gooi dan meteen de miniatuur-oordopjes weg - dit zijn degenen die meestal bij je telefoon worden geleverd. De ontwerpkenmerken, met name de kleine afmeting van het membraan, laten geen hoogwaardige reproductie van lage frequenties toe. Gebruik een kleine on-ear hoofdtelefoon voor een veel betere geluidskwaliteit. Veel modellen hebben een compacte, dunne hoofdband of kunnen direct aan de oren worden bevestigd.

Stap 4

Let bij het kopen van een koptelefoon op welk frequentiebereik ze reproduceren. Om naar opnamen in mp3-formaat te luisteren, is het bereik van 20 - 16000 Hz voldoende, omdat frequenties boven 16000 Hz worden afgesneden wanneer ze in mp3 worden gecomprimeerd, en hoofdtelefoons van betere kwaliteit zijn gewoon nutteloos.

Stap 5

Het is erg belangrijk bij het kopen van een koptelefoon om hun gemak te evalueren. In het bijzonder glijden ze af, zetten ze druk op de oren. Let op zowel de totale kabellengte als de lengte van de draden van de microfoon naar de koptelefoon. Vaak is een van de draden erg kort, wat onhandig is bij het gebruik van een koptelefoon.

Stap 6

Bekijk de afwerking van de hoofdtelefoon. Goedkope modellen zien er zelfs heel eenvoudig uit - ze hebben dof, mat plastic, de verbindingen van de onderdelen zijn duidelijk zichtbaar. Schuif met uw vinger over het werkoppervlak van de oortelefoon: als u oneffenheden en bramen voelt, moet u dit model niet kopen.

Stap 7

Let bij het kopen van een koptelefoon op de geluidskwaliteit. Luister hoe de muziek wordt afgespeeld, doe een testoproep. Zorg ervoor dat de microfoon werkt als de belknop. Tot slot, beoordeel gewoon uw algehele hoofdtelefoonervaring - intuïtie speelt hierbij een belangrijke rol. Het is heel belangrijk om "jouw" ding te vinden: als de koptelefoon in kwestie twijfels oproept, zoek dan een ander model.

Aanbevolen: