Een Screensaver Op Je Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Screensaver Op Je Telefoon Instellen
Een Screensaver Op Je Telefoon Instellen

Video: Een Screensaver Op Je Telefoon Instellen

Video: Een Screensaver Op Je Telefoon Instellen
Video: Android secret! How to set a screensaver on Android 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een leven zonder mobiele telefoon voor te stellen. Tegelijkertijd worden moderne communicators niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een weerspiegeling van de innerlijke wereld van de eigenaar. De stemming, emoties op de telefoon zullen helpen om de screensaver weer te geven, die vrij eenvoudig te installeren is.

Een screensaver op je telefoon instellen
Een screensaver op je telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van je telefoon. In elk van hen is er een item "Instellingen" (meestal wordt dit weergegeven in de vorm van een sleutel), waarin zich een tabblad "Scherm" of "Beeldscherminstellingen" bevindt.

Stap 2

Selecteer Screensaver of Display uit. Gewoonlijk kunt u in dit subitem van het menu de tijd selecteren waarna het scherm uitgaat en de schermbeveiliging start, evenals de afbeelding zelf, die als zodanig zal worden gebruikt. Kies wat je leuk vindt uit de standaard telefoongalerij, of stel je eigen foto in als screensaver (of zelfs meerdere: veel telefoonmodellen hebben de functie om automatisch foto's op de screensaver te veranderen).

Stap 3

Probeer het opstartscherm anders in te stellen. Ga hiervoor naar het telefoonmenu en ga vervolgens naar "Galerij" of "Bestandsbeheer". Selecteer de afbeelding die bij u past en start het menu "Functies". Meestal is hiervoor een van de toetsen onderaan het scherm verantwoordelijk. Gebruik in het menu dat opent de functie "Afbeelding selecteren" en selecteer vervolgens "Gebruiken als screensaver". Nu verschijnt de geselecteerde afbeelding op de telefoon als een opstartscherm enige tijd nadat het scherm is uitgeschakeld.

Stap 4

Installeer een afbeelding van internet als screensaver als u niet tevreden bent met de standaardafbeeldingen uit de galerij. De gedownloade afbeeldingen moeten de indeling *.jpgG of *

Aanbevolen: