Een Equalizer Instellen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Equalizer Instellen Op Uw Telefoon
Een Equalizer Instellen Op Uw Telefoon

Video: Een Equalizer Instellen Op Uw Telefoon

Video: Een Equalizer Instellen Op Uw Telefoon
Video: Hoe stel ik equalizer instellingen in voor mijn koptelefoon? 2024, September
Anonim

Equalizeraanpassing is beschikbaar voor bijna elke mobiele telefoon die een mp3-spelerfunctie heeft, maar ze kunnen niet allemaal handmatig worden aangepast. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer geavanceerde functies voor het afspelen van muziek op uw mobiele apparaat.

Een equalizer instellen op uw telefoon
Een equalizer instellen op uw telefoon

Noodzakelijk

toegang tot de telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de instellingen van de speler op je telefoon, die je gebruikt om muziek af te spelen. Ga naar het contextmenu en selecteer het item "Equalizer". Configureer vervolgens volgens uw voorkeuren. Je kunt een van de standaardinstellingen gebruiken die bijna elke speler heeft, maar meestal bevat deze een minimale set ingebouwde parameters voor de equalizer.

Stap 2

Als uw telefoon handmatige configuratie ondersteunt, voert u dit ook uit door kant-en-klare sjablonen op internet of naar eigen goeddunken te bekijken.

Stap 3

Houd er rekening mee dat veel equalizers op mobiele apparaten aanpassen aan de equalizerparameters van een computer, luidsprekersysteem of draagbare speler, maar de telefoon kan er een verkorte versie van hebben, dus probeer niet in de war te raken bij het opgeven van bepaalde waarden.

Stap 4

Probeer ook zelf je eigen instellingen te maken, nadat je ze eerder hebt opgeslagen en in de toekomst hebt vergeleken. Vaak kan het geluid van muziek bij gebruik van dezelfde equalizerinstelling anders zijn bij gebruik in de telefoon en andere luidsprekersystemen.

Stap 5

Als uw telefoon een equalizerinstelling heeft voor belmodi, vindt u deze in de huidige modusinstellingen of het muziekthema. Dit is vrij zeldzaam. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij de aankoop is geleverd voor meer informatie over uw telefoonmodel.

Stap 6

Houd er ook rekening mee of de software van uw mobiele apparaat het downloaden van extra geluidsinstellingenbestanden ondersteunt. Het wordt aanbevolen dat u verschillende effecten en 3D-signalen uitschakelt voordat u deze aanpast, en u ook laat leiden door uw eigen muzikale voorkeuren.

Aanbevolen: