Waarom De Pagina's Zelf Openen

Waarom De Pagina's Zelf Openen
Waarom De Pagina's Zelf Openen

Video: Waarom De Pagina's Zelf Openen

Video: Waarom De Pagina's Zelf Openen
Video: Hoe begin ik met mijn fotoboek? 2024, April
Anonim

Het internet is een integraal onderdeel van het menselijk leven geworden. Maar soms treden er zelfs met zo'n geavanceerde uitvinding problemen op. U heeft bijvoorbeeld te maken met een fenomeen als het spontaan openen van pagina's in de browser.

Waarom de pagina's zelf openen
Waarom de pagina's zelf openen

Reizen over de uitgestrektheid van internet leidt soms tot problemen. Een daarvan is het spontaan openen van pagina's in de browser. Dit proces is meestal onafhankelijk van de browser die u gewend bent of uw provider. Er zijn verschillende soorten zelfopenende pagina's. Dit zijn pop-up- en pop-downvensters - ze vertegenwoordigen advertentiepagina's van sites en verwijzen naar spam (ongewenste informatie). Deze sites openen boven of achter de pagina die u bekijkt. Het is helaas niet mogelijk om ze gegarandeerd kwijt te raken.

Een ander soort pagina's die zonder uw medeweten worden geopend, bevatten virale programmacode. Ze zijn niet op een specifieke site geïnstalleerd en worden niet alleen geactiveerd wanneer u deze bezoekt. Dergelijke pagina's kunnen op uw computerscherm verschijnen, zelfs als u niet op internet surft en de browser niet is ingeschakeld.

Er zijn verschillende manieren om van de plaag van zelfopenende sites af te komen. Probeer uw browser te wijzigen in Opera - deze heeft uitstekende pop-upbescherming en verbiedt ook het openen van pagina's van derden nadat u op verschillende sites hebt gebladerd. Wis cookies, verwijder alle tijdelijke pagina's en bestanden op uw computer. In sommige gevallen helpt dit om ongewenste pagina's die opnieuw worden geopend te verwijderen.

Voer een scan uit van de hele computer met een antivirusprogramma. Een goede antivirus detecteert en elimineert de oorzaak van het spontaan openen van een website. Gebruik een programma dat alle pop-ups blokkeert. Bijvoorbeeld Adblock of Ad muncher. Onthoud dat de Opera-browser deze functie standaard heeft. Als het niet werkt, update dan de softwareversie.

Als alle bovenstaande methoden u niet van het probleem hebben gered, moet u een radicale methode toepassen om met zelfopenende pagina's om te gaan. Installeer het besturingssysteem en de software volledig opnieuw op uw computer en u kunt dit probleem vergeten.

Aanbevolen: