Hoe De Fabricagedatum Van De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Fabricagedatum Van De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Fabricagedatum Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Fabricagedatum Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Fabricagedatum Van De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Uitleg maps & more Volkswagen 2024, Mei
Anonim

Als u contact wilt opnemen met een servicecentrum om uw mobiele telefoon te repareren, of als u gewoon wilt weten hoe lang geleden uw telefoon van de fabrieksband kwam, heeft u een paar eenvoudige manieren om dit te doen. Geloof niet in de mythen dat je hiervoor geavanceerde apparatuur nodig hebt om telefoons te openen, en meer nog, geloof niet dat het gevaarlijk is voor je mobiele apparaat.

Hoe de fabricagedatum van de telefoon te achterhalen?
Hoe de fabricagedatum van de telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Vind instructies op uw mobiele telefoon. Bestudeer eerst de doos waarin de telefoon is verkocht. Sommige fabrikanten drukken informatie over de releasedatum er rechtstreeks op af. Als dergelijke informatie niet op de doos staat, kijk dan naar de instructies, soms aan het begin of aan het einde, waar algemene informatie op de telefoon wordt gegeven, hun "verjaardag" wordt ook aangegeven.

Stap 2

Open de achterkant van uw telefoon als de vorige methoden niet succesvol waren. Onderzoek het achterpaneel van het deksel, meestal op de plaats waar ze "made in …" schrijven, er is een kleine sticker waarop de fabricagedatum is geplaatst. Als deze ontbreekt, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Verwijder de batterij van uw mobiele apparaat. Onderzoek de batterij zelf, zorg ervoor dat deze informatie er niet op staat. Als het er niet was, kijk dan eens goed naar de achterkant van de telefoon. De fabricagedatum op deze plaats kan worden geschreven zonder streepjes, zonder punten en zonder andere scheidingstekens, dus wees voorzichtig.

Stap 4

Ga naar de website van de fabrikant van uw model mobiele apparaat en neem met uw vraag contact op met de ondersteuningsdienst, als andere methoden geen resultaat hebben opgeleverd. U wordt gevraagd het serienummer of andere informatie op de batterij of de achterkant van de telefoon op te geven. Schrijf de gegevens af en stuur deze in een antwoordbrief naar het centrum, binnen 1-2 dagen wordt uw verzoek verwerkt en wordt u geïnformeerd over de fabricagedatum van uw apparaat.

Aanbevolen: