Hoe U Uw Telefoongeheugen Terugkrijgt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoongeheugen Terugkrijgt
Hoe U Uw Telefoongeheugen Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Telefoongeheugen Terugkrijgt

Video: Hoe U Uw Telefoongeheugen Terugkrijgt
Video: HOW TO: Uw camerabeelden koppelen op uw smartphone met de RXcamview App van Securetech 2024, April
Anonim

Wanneer u uw telefoon verkoopt, moet u de telefoon in de oorspronkelijke staat terugbrengen door het geheugen volledig te wissen. Dit is nodig zodat uw gegevens niet per ongeluk in handen vallen van de nieuwe eigenaar van de cel.

Hoe u uw telefoongeheugen terugkrijgt
Hoe u uw telefoongeheugen terugkrijgt

instructies:

Stap 1

Zet je telefoon aan en verwijder alle persoonlijke bestanden. Reinig het telefoonboek door het eerst naar de simkaart te kopiëren. Verwijder inkomende en uitgaande sms-berichten, evenals foto's en video's. Verwijder daarna de notities en audiobestanden die zijn opgeslagen in het mobiele geheugen. Verwijder de geheugenkaart en plaats deze in een kaartlezer die op uw computer is aangesloten. Formatteren en terug plakken naar mobiel.

Stap 2

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel. Om te synchroniseren heb je een datakabel, drivers en synchronisatiesoftware nodig. Meestal zijn deze bestanden te vinden op de cd die bij het pakket wordt geleverd. Anders moet u verbinding maken met internet en naar de officiële website van de fabrikant gaan. Download stuurprogramma's en software voor synchronisatie.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma en de software voordat u uw telefoon op uw computer aansluit. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat de installatie is voltooid, synchroniseert u uw mobiel met uw pc. Wacht tot de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd en zorg ervoor dat de computer de telefoon "ziet". Ga vanaf je computer naar het telefoonmenu en verwijder alle persoonlijke bestanden. Start daarna uw telefoon opnieuw op vanaf uw computer. Controleer op verwijderde bestanden en koppel vervolgens uw telefoon los van uw computer.

Stap 4

U kunt ook speciale codes gebruiken, door deze in te voeren, brengt u de telefoon terug naar de fabrieksstatus. Gebruik hiervoor de fansites die speciaal voor uw telefoon zijn bedoeld. De beste manier is echter om contact op te nemen met de technische ondersteuning van de celfabrikant. Vind haar contacten op de officiële website van de fabrikant. Vraag een firmware-resetcode aan door uw mobiele model en IMEI-nummer op te geven. Dit nummer kan worden bekeken door de achtercover en batterij van de telefoon te verwijderen. Voer de ontvangen codes in en reset de celfirmware.

Aanbevolen: