Hoe U Berichten Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Berichten Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Hoe U Berichten Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Berichten Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Berichten Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Video: How to Recover Deleted Text Messages on Android? [3 Ways] 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk werd bijna iedereen geconfronteerd met het feit dat de nodige informatie van een mobiele telefoon per ongeluk werd verwijderd. Kunnen verwijderde berichten worden hersteld? Hoe doe je het?

Hoe u berichten op uw telefoon kunt herstellen
Hoe u berichten op uw telefoon kunt herstellen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon
  • - kaartlezer
  • - USB-kabel

instructies:

Stap 1

Mocht dit je toch overkomen, maak je geen zorgen, pak je telefoon en kijk goed door het menu "Berichten". Zoek in dit menu de map "Verwijderde items" en controleer of de laatst verwijderde berichten nog kunnen worden hersteld.

Stap 2

Houd er rekening mee dat alleen berichten van de simkaart kunnen worden hersteld. Daarom is het onrealistisch om ze te herstellen als u ze uit het telefoongeheugen hebt verwijderd.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het nutteloos is om een dergelijk verzoek aan telecomoperators te doen. Aangezien dit soort informatie zich in hun archieven bevindt, kunnen ze deze alleen verstrekken na een officieel verzoek van wetshandhavingsinstanties en de FSB.

Stap 4

Zoek hulp bij internetsites die services bieden voor het herstellen van verwijderde informatie van harde schijven van een computer of andere verwisselbare media. Maar wees voorzichtig bij het downloaden van programma's om geen slachtoffer te worden van oplichters. In de meeste gevallen worden ze gratis verstrekt, maar als u wordt gevraagd een betaald bericht door te sturen of op een andere manier een betaling te betalen, verlaat dan onmiddellijk de pagina.

Stap 5

De volgende manier om informatie te herstellen is door een kaartlezer te gebruiken. Maar houd er rekening mee dat deze methode alleen effectief is als u sinds het moment van het verwijderen van berichten de telefoon niet hebt uitgeschakeld en de simkaart erin niet hebt gewijzigd. Onthoud dat verwijderde informatie wordt opgeslagen in de cache van de SIM-kaart totdat het RAM-geheugen van de telefoon vol is.

Stap 6

Koop een kaartlezer bij salonwinkels of online sites die ze distribueren. Open de achterkant van je telefoon, verwijder de simkaart en plaats deze in de kaartlezer. Gebruik vervolgens de USB-poort om deze op de computer aan te sluiten en alle berichten te bekijken die zijn opgeslagen in de cache van de simkaart. Maar houd er rekening mee dat u alleen de laatste, niet zo lang geleden verwijderde berichten kunt herstellen.

Aanbevolen: