Hoe U Gratis Berichten Naar Uw Telefoon Kunt Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Berichten Naar Uw Telefoon Kunt Schrijven
Hoe U Gratis Berichten Naar Uw Telefoon Kunt Schrijven

Video: Hoe U Gratis Berichten Naar Uw Telefoon Kunt Schrijven

Video: Hoe U Gratis Berichten Naar Uw Telefoon Kunt Schrijven
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Er staat niet altijd voldoende saldo op de mobiele telefoonrekening om een bericht te versturen. In dit geval kunnen verschillende opties om gratis een bericht naar je telefoon te sturen je helpen.

Hoe u gratis berichten naar uw telefoon kunt schrijven
Hoe u gratis berichten naar uw telefoon kunt schrijven

instructies:

Stap 1

De eerste optie voor het schrijven van een gratis bericht naar uw telefoon is om de officiële website van de mobiele provider te gebruiken. Meestal bieden de meeste van hen een gratis sms-service aan.

Stap 2

Als u een gratis bericht naar een MTS-abonnee moet sturen, opent u de website https://mts.ru in uw internetbrowser. Zoek het item "SMS / MMS verzenden" of volg onmiddellijk de link https://mts.ru/sendsms/. Alleen een MTS-abonnee kan echter op deze manier een bericht verzenden. Voer uw telefoonnummer, het telefoonnummer van de ontvanger en de berichttekst in de daarvoor bestemde velden in. Bovendien kunt u instellingen opgeven zoals automatische transcriptie, bezorging op een specifiek tijdstip, berichtprivacy, enz. Klik daarna op de knop "Volgende". Er wordt een bericht naar uw telefoon verzonden met een code die moet worden ingevoerd in het daarvoor bestemde veld op de site om een bericht te verzenden.

Stap 3

Als u een gratis bericht naar een Beeline-abonnee wilt sturen, opent u de site https://beeline.ru. Zoek het item "SMS / MMS verzenden" (https://beeline.ru/sms/) en klik op de link. Voer het telefoonnummer van de ontvanger, berichttekst en symbolen uit de afbeelding in de daarvoor bestemde velden in. Vink indien nodig het vakje aan naast "Cyrillische tekens converteren naar Latijn". Klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 4

Om een bericht naar een abonnee van de MegaFon-operator te sturen, volgt u de link https://sendsms.megafon.ru/. Geef het nummer van de ontvanger op, voer de tekst van het bericht in, evenals twee woorden ter verificatie van de afbeelding. Pas transliteratie en levertijd indien nodig aan. Klik op de knop "Verzenden".

Stap 5

Om een bericht te sturen naar een Tele2-abonnee, volg de link https://sms.tele2.ru/. Voer het nummer van de ontvanger, de berichttekst, symbolen uit de afbeelding in en klik op "Verzenden".

Stap 6

Een andere mogelijkheid voor het versturen van een gratis bericht is het gebruik van het Mail. Ru Agent programma. U kunt het programma downloaden op de officiële website via de link https://agent.mail.ru. Er zijn versies van de applicatie voor zowel computers als mobiele telefoons. Na het installeren van de applicatie kun je gratis sms-berichten versturen.

Aanbevolen: