Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Video: How to unlock Android phones when forgot Password 2024, April
Anonim

Wanneer u de telefoon gebruikt, kunt u twee soorten wachtwoorden instellen: telefoongeheugenvergrendeling en SIM-kaartvergrendeling. Mocht u er één vergeten zijn, dan kunt u deze herstellen of afbreken. Om dit te doen, kunt u een van de eenvoudige manieren gebruiken.

Hoe u een vergeten wachtwoord op uw telefoon kunt herstellen
Hoe u een vergeten wachtwoord op uw telefoon kunt herstellen

instructies:

Stap 1

Als je de pincode van je simkaart bent vergeten, zoek dan de verpakking op waarin je deze hebt gevonden toen je hem kocht. Op de plastic kaart waarvan je de simkaart hebt verwijderd, moet zowel een pincode als een packcode staan. Als je de pincode al drie keer achter elkaar verkeerd hebt ingevoerd, kun je de packcode gebruiken om een nieuwe pincode aan te maken. Als u de doos van de simkaart en de plastic kaart waarop deze zich bevond, bent kwijtgeraakt, kunt u contact opnemen met het abonneeservicecentrum van de operator waarmee u bent verbonden. Geef paspoortgegevens op en herstel de simkaart.

Stap 2

Als je het wachtwoord bent vergeten dat de telefoon blokkeert, heb je twee opties: reset de telefooninstellingen naar standaard, of reset de informatie door het geheugen van de telefoon volledig te formatteren. Om uw telefoon te resetten, kunt u de juiste code invoeren. Ga naar de website van uw fabrikant, zoals nokia.com of samsung.com. Gebruik een zoekmachine om het te vinden. Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat via de contacten op de website en vraag een resetcode aan. U kunt ook een firmware-resetcode aanvragen. Deze code reset alle instellingen en vernietigt al uw persoonlijke bestanden die zijn opgeslagen in het geheugen van de mobiele telefoon.

Stap 3

Om het telefoonwachtwoord te verwijderen en de informatie die op het apparaat is opgeslagen te vernietigen, reflash. Om dit te doen, synchroniseert u de telefoon met de computer met behulp van de datakabel en de driverschijf die in het telefoonpakket zijn meegeleverd. Als dit niet het geval is, moet u stuurprogramma's downloaden van de officiële website van de fabrikant van het apparaat en een datakabel kopen in een mobiele winkel. Op fansites die speciaal voor je telefoon zijn, zoals allnokia.ru, kun je gedetailleerde instructies voor het flashen vinden, evenals de benodigde software hiervoor. Gebruik alleen die opties die worden bevestigd door positieve opmerkingen.

Aanbevolen: