Hoe SMS-berichten Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-berichten Te Herstellen
Hoe SMS-berichten Te Herstellen

Video: Hoe SMS-berichten Te Herstellen

Video: Hoe SMS-berichten Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Text Messages on Android? [3 Ways] 2024, Mei
Anonim

Een gsm-storing is voor sommige mensen erg vervelend, ook door het verlies van belangrijke gegevens, bijvoorbeeld sms die erin is opgeslagen. Maar dit probleem heeft ook een oplossing.

Hoe SMS-berichten te herstellen
Hoe SMS-berichten te herstellen

instructies:

Stap 1

Zoek op internet naar sms-archiefherstelsoftware. In de regel mogen de kosten van de software niet meer zijn dan 2000-2500 roebel. Als u wordt aangeboden om een gratis versie van het programma te downloaden voor het herstellen van verwijderde berichten, wees dan voorzichtig, hoogstwaarschijnlijk zijn dit oplichters en loopt u het risico uw computer te infecteren met virussen. Betaal met een plastic kaart of e-wallet. Download en installeer vervolgens dit programma op uw computer. Werk bij de installatie namens de systeembeheerder.

Stap 2

Haal de simkaart uit je telefoon en plaats deze volgens de instructies van de fabrikant in de simlezer. Sluit dit toestel met een USB-kabel aan op uw computer. Moderne besturingssystemen kunnen het apparaat automatisch detecteren en het benodigde stuurprogramma installeren voor een efficiënte werking. In het geval dat het apparaat niet wordt gedetecteerd in de automatische modus, probeer dan het stuurprogramma voor het installeren van de sim-reader te downloaden vanaf de installatieschijf die in de kit is meegeleverd. Als de gekochte reader geen installatieschijf met het vereiste stuurprogramma heeft, kunt u deze downloaden van de website van de fabrikant en op uw computer installeren volgens de systeemprompts.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad van uw computer. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Apparaatbeheer", vervolgens "Onbekend apparaat" en voer de opdracht "update" uit. Als het apparaatstuurprogramma niet automatisch is bijgewerkt, voert u de updateprocedure opnieuw uit en geeft u het pad van het gedownloade stuurprogramma handmatig op.

Stap 4

Nadat u de simlezer met succes hebt geïnstalleerd, voert u het gedownloade programma uit om verwijderde sms te herstellen en volgt u de instructies op het scherm.

Aanbevolen: