Telefonisch Een Adres Vinden In Nizjni Novgorod

Inhoudsopgave:

Telefonisch Een Adres Vinden In Nizjni Novgorod
Telefonisch Een Adres Vinden In Nizjni Novgorod

Video: Telefonisch Een Adres Vinden In Nizjni Novgorod

Video: Telefonisch Een Adres Vinden In Nizjni Novgorod
Video: Nizhny Novgorod City in Russia by Nature Facts [4K] 2024, Mei
Anonim

Om het adres van een persoon of organisatie in Nizjni Novgorod op telefoonnummer te vinden, kunt u met succes gebruik maken van de mogelijkheden van internet; soms zijn een paar minuten voldoende om de nodige informatie te verkrijgen. Daarnaast zijn er offline zoekmethoden.

Telefonisch een adres vinden in Nizjni Novgorod
Telefonisch een adres vinden in Nizjni Novgorod

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefonische informatiedienst;
  • - contact opnemen met de politie;
  • - kantoor van het mobiele communicatiebedrijf van de gewenste abonnee.

instructies:

Stap 1

Ga naar de internetsite van de telefoongids van Nizjni Novgorod: https://telpoisk.com/russia-nnovgorod. Voer het telefoonnummer en de achternaam van de gezochte persoon in de voorgestelde velden van de zoekinterface in. Binnen enkele seconden verschijnt de benodigde informatie in het programmavenster (als de abonnee zich in de database van deze bron bevindt).

Stap 2

Download op internet en installeer op uw computer de elektronische telefoongids van Nizjni Novgorod. Een voorbeeld van zo'n programma is het gratis naslagwerk "DoubleGIS" (2GIS). Het bevat ook gegevens en internationaal niveau: informatie over abonnees van Kazachstan en Italië.

Stap 3

Nadat u het referentieprogramma hebt geïnstalleerd, voert u het uit. Er gaat een venster voor je open met de namen van de inwoners van Nizhny Novgorod. De gegevens worden alfabetisch gesorteerd.

Stap 4

Selecteer in de optie Opties om de lijst op telefoonnummer te sorteren. Start het zoeken naar adressen door het telefoonnummer in de gewenste regel in te voeren en op de knop "Zoeken" te klikken. Als de vereiste gegevens zich niet in de ene versie van de directory bevinden, installeer dan een andere.

Stap 5

Met het naslagwerk van DublGis kunt u ook online werken, zonder het programma op uw computer te installeren. Voer gewoon het telefoonnummer in het zoekveld in, voordat u de gewenste stad selecteert (Nizjni Novgorod), en klik op de knop "Zoeken". Er is ook een mobiele versie van dit programma: installeer het op je mobiele telefoon en je kunt het op dezelfde manier gebruiken als wanneer je op een computer werkt.

Stap 6

Een van de offline methoden waarmee u in Nizjni Novgorod een persoon op telefoonnummer kunt vinden, is door contact op te nemen met de helpdesk van deze stad. Telefonisch bellen: 09 of 090 (bij mobiel bellen). Hier vindt u niet alleen informatie over een bepaalde persoon, maar ook het exacte adres van het bedrijf, de organisatie, enz. waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 7

Als de persoon wiens adres u zoekt onrechtmatige handelingen heeft gepleegd, neemt u best contact op met het politiebureau. Wetshandhavers hebben meer bevoegdheden dan een gewoon persoon, dus ze krijgen de informatie die ze nodig hebben veel sneller.

Stap 8

Houd er rekening mee dat u het adres van de abonnee nauwelijks kunt achterhalen aan zijn mobiele telefoonnummer met programma's zoals "spy" of "locator". Ze bepalen alleen de geschatte locatie van een persoon op een bepaald moment. Neem daarom best contact op met een van de kantoren van de telecomoperator die dit nummer bezit, met de vraag hoe je aan de informatie komt die je nodig hebt.

Aanbevolen: