Asus ZenFone 5: Beoordeling Van Het Eerste Vlaggenschip Van Het Bedrijf En Zijn Specificaties

Inhoudsopgave:

Asus ZenFone 5: Beoordeling Van Het Eerste Vlaggenschip Van Het Bedrijf En Zijn Specificaties
Asus ZenFone 5: Beoordeling Van Het Eerste Vlaggenschip Van Het Bedrijf En Zijn Specificaties

Video: Asus ZenFone 5: Beoordeling Van Het Eerste Vlaggenschip Van Het Bedrijf En Zijn Specificaties

Video: Asus ZenFone 5: Beoordeling Van Het Eerste Vlaggenschip Van Het Bedrijf En Zijn Specificaties
Video: Asus Zenfone 5 2018. Все минусы и плюсы. 2024, April
Anonim

ASUS is een van de weinige Chinese elektronicamerken die zich heeft bewezen in de moderne gadgetmarkt. Het bedrijf heeft zich goed bewezen in de productie van kwaliteitslaptops, goedkope tablets en smartphones. Nu is de aandacht van trouwe klanten gevestigd op het vlaggenschipmodel Asus zenfone 5.

ASUS ZenFone 5-smartphone
ASUS ZenFone 5-smartphone

De aankondiging van de verkoop van asus zenfone 5 in Rusland kwam eind februari 2018, het is vermeldenswaard dat het nieuwe vlaggenschip snel aan populariteit en liefde van kopers won. Veel eigenaren van eerdere zenfone-modellen hebben besloten hun telefoons te veranderen met de release van dit nieuwe product.

Degenen die zich echter haastten om het vlaggenschip asus zenfone 5 2018 in de hitte te kopen, merkten al snel een kleine storing op die verband hield met de te opgepompte versie van Android 8.0. Het hele punt was dat veel van de favoriete applicaties die "vlogen" op het vorige 4-model of bijvoorbeeld op de asus zenfon go, nog niet waren aangepast aan de nieuwste versie van Android. Maar op dit moment is dit probleem volledig opgelost door degenen die applicaties voor telefoons en tablets op het Android-platform produceren.

Zenfon 5 afmetingen:

  • Lengte - 153 mm
  • Breedte - 75, 65 mm
  • Dikte - 7, 85 mm
  • Schermdiagonaal - 6,2 inch

Zoals je kunt zien, heeft het vlaggenschip van ASUS vrij grote afmetingen, maar ze zijn nog steeds comfortabel in de moderne realiteit. Daarnaast is een telefoon met een goede schermdiagonaal nu competitiever.

De belangrijkste kenmerken van de asus zenfon 5:

  • Processor - Qualcomm Snapdragon 636, uitgerust met 8 cores voor snelle gadgetbediening
  • Aantal SIM-kaarten - 2, met nano SIM-type
  • Het volume van het interne geheugen is 64 gigabyte en de hoeveelheid RAM is 4 gigabyte, als je wilt, kun je uitbreiden
  • Batterijcapaciteit - 3300 milliampère-uur
  • Land van afkomst: China

Het moderne vlaggenschip van 2018 moet de eigenaar een foto- en video-opname van goede kwaliteit garanderen. Asus zenfone 5 heeft hier geen problemen mee, de telefoon heeft hoogwaardige optiek en is prima in staat om een amateur zeepbakje te vervangen op vakantie of op vakantie.

De camera aan de achterkant van de asus zenfon 5 is dubbel en heeft een resolutie van 12 megapixels, de camera aan de voorkant is 8 megapixels. Optische lensstabilisatie en autofocus zijn ook aanwezig tijdens het fotograferen, de telefoon schiet objecten goed in macro-modus en maakt hoogwaardige selfies op de camera aan de voorkant!

Er zijn ook geen klachten over video-opnamen, het beeld smeert niet, korrelt niet, het beeld is glad, er is geen onnodige verhoogde ruis. De maximale videoresolutie van de asus zenfone 5 is 3840x2160, bij een opnamefrequentie van 60 frames per seconde, wat best goed is voor een vlaggenschiptelefoon!

Op dit moment kun je asus zenfone 5 2018 kopen in alle min of meer bekende elektronicawinkels, de prijs van het vlaggenschip varieert van 26 tot 30 duizend roebel, maar nu al kun je met gemak de prijsdaling voorspellen. In slechts een paar maanden zou de gemiddelde prijs van de asus zenfon 5 met ongeveer 4000 roebel moeten dalen, wat te wijten is aan de grote release van nieuwe producten van concurrenten in dezelfde prijscategorie.

Aanbevolen: