Telefonisch Een Adres Vinden In Kazan

Inhoudsopgave:

Telefonisch Een Adres Vinden In Kazan
Telefonisch Een Adres Vinden In Kazan

Video: Telefonisch Een Adres Vinden In Kazan

Video: Telefonisch Een Adres Vinden In Kazan
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Om een persoon te vinden die in Kazan woont en zijn telefoonnummer heeft, kunt u een aantal elektronische mappen op internet gebruiken of gebruikmaken van beschikbare offline methoden.

Telefonisch een adres vinden in Kazan
Telefonisch een adres vinden in Kazan

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Ga naar telpoisk.com. Selecteer de stad (Kazan) waar de persoon waarin u geïnteresseerd bent woont, voer het bekende telefoonnummer in de velden van de zoekinterface voor bronnen in en klik vervolgens op de knop "Zoeken". Als de programmadatabase de informatie bevat waarin u geïnteresseerd bent, verschijnt deze binnen enkele seconden op uw computerscherm.

Stap 2

Maak gebruik van de mogelijkheden van het elektronische telefoonboek "DoubleGis". Het kan van internet worden gedownload en op een computer worden geïnstalleerd, daarnaast biedt dit programma de mogelijkheid om online te werken en heeft het een versie voor mobiele telefoons. De directory "DublGis" bevat informatie over alle grote steden van de Russische Federatie, evenals de landen van Italië en Kazachstan.

Stap 3

Selecteer de stad die u nodig heeft in het "DoubleGis"-programma, markeer vervolgens in de zoekparameters "Zoeken op telefoonnummer", voer het telefoonnummer in de voorgestelde regel in en klik op "Zoeken". Het resultaat verschijnt binnen enkele seconden en de gewenste locatie wordt op de kaart gemarkeerd.

Stap 4

Bel het Kazan-telefooninformatieservicenummer 09 of 090 (wanneer u belt vanaf een mobiele telefoon). Vertel de dienstdoende telefoniste dat u een nummer heeft en vraag hen om u te helpen het adres te vinden.

Stap 5

Als u op zoek bent naar een persoon in Kazan via een mobiel telefoonnummer, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vertegenwoordiger van de mobiele operator die de gewenste abonnee bedient. Vraag de kantoorspecialisten hoe u aan de benodigde informatie kunt komen. Als u wordt gevraagd om verbinding te maken met services zoals "spy" of "locator", moet u er rekening mee houden dat deze slechts bij benadering informatie geven over de verblijfplaats van een persoon op een bepaald moment. Bovendien is het gebruik van dergelijke diensten alleen mogelijk met toestemming van het object dat wordt gecontroleerd.

Aanbevolen: