Hoe De Batterij Van De IPhone Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Van De IPhone Te Vervangen
Hoe De Batterij Van De IPhone Te Vervangen

Video: Hoe De Batterij Van De IPhone Te Vervangen

Video: Hoe De Batterij Van De IPhone Te Vervangen
Video: How to replace iPhone 7 Battery in 3 minutes 2024, Mei
Anonim

Onder de juiste omstandigheden kan een iPhone-batterij enkele honderden oplaadcycli meegaan. Als je smartphone tijdens een gesprek te snel leeg raakt, moet je hoogstwaarschijnlijk de batterij vervangen.

iPhone-batterij
iPhone-batterij

Noodzakelijk

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - pincet;
  • - platte schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Zet je telefoon uit en haal de oplader uit het stopcontact. Trek een paperclip recht of gebruik een naald om de simkaartsleuf eruit te trekken. Verwijder de simkaart en leg deze opzij.

Stap 2

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven aan de onderkant van de telefoon te verwijderen. Zoek naar kleine inkepingen of gaten in de behuizing om te vinden waar ze zich bevinden.

Stap 3

Steek een platte schroevendraaier in de gleuf tussen de bovenklep van de telefoon en het hoesje. Til vervolgens het deksel voorzichtig op. Schuif vervolgens een schroevendraaier helemaal tussen het deksel en de behuizing om de vergrendelingen los te maken. Probeer geen plotselinge bewegingen te maken, want het scherm is met een lintkabel verbonden met de behuizing van het apparaat. Houd de bovenkant met één hand vast en maak de lintkabel los.

Stap 4

Plaats vervolgens de bovenklep verticaal op de tafel. Dit geeft u een betere toegang tot de rest van de draden. Gebruik een pincet om de draad met het label "2" los te maken. Gebruik hetzelfde pincet om de plastic strip op te tillen om de draad met het nummer "3" erop los te maken. Het deksel kan 90 graden worden gebogen en de draad kan worden losgekoppeld. Nadat je de drie draden hebt losgekoppeld, kun je de bovenkant van de telefoon opzij kantelen.

Stap 5

Verwijder de acht kruiskopschroeven waarmee het moederbord van de telefoon is bevestigd. Dit moet in een bepaalde volgorde gebeuren. Verwijder eerst de twee schroeven die het bord met de rest van de behuizing verbinden. Draai ten slotte de schroeven onder de sticker Niet verwijderen los. Koppel vervolgens de draad met het label "4" los.

Stap 6

Til het moederbord van de telefoon op. Doe dit voorzichtig om de draad tussen het bord en de behuizing niet te beschadigen. Leg het bord opzij nadat u de draad hebt losgekoppeld.

Stap 7

Gebruik een pincet om de camera uit de uitsparing in de behuizing te trekken. De camera is ook met een draad verbonden met de body, dus die moet je ook loskoppelen.

Stap 8

Gebruik ook een pincet om alle genummerde draden te verwijderen die het moederbord met de behuizing verbinden. Trek het dan voorzichtig omhoog. Als het niet werkt, controleer dan of u alle schroeven hebt verwijderd. Nadat u het moederbord hebt verwijderd, gaat u verder met het vervangen van de batterij.

Stap 9

Maak met enige kracht de draad van de batterij naar de behuizing los. Plaats vervolgens een nieuwe batterij. Volg alle voorgaande stappen in omgekeerde volgorde. Controleer of alle schroeven goed zijn vastgedraaid voordat u de telefoon definitief in elkaar zet. Schakel uw telefoon in om de functionaliteit te testen. Laad uw telefoon meerdere keren volledig op en ontlaad hem om de nieuwe batterij te kalibreren.

Aanbevolen: