Hoe Video Naar Tv Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Tv Uit Te Voeren
Hoe Video Naar Tv Uit Te Voeren

Video: Hoe Video Naar Tv Uit Te Voeren

Video: Hoe Video Naar Tv Uit Te Voeren
Video: Installatie HUMAX 2024, April
Anonim

Dankzij de gangreserve van moderne videokaarten kunt u tegelijkertijd een film weergeven op een tv-scherm en 3D-toepassingen uitvoeren op een computermonitor. Om deze procedure uit te voeren, is het belangrijk om verschillende aspecten te overwegen.

Hoe video naar tv uit te voeren
Hoe video naar tv uit te voeren

Het is nodig

DVI-HDMI-kabel

instructies:

Stap 1

Het is het beste om het beeld via digitale kanalen naar de tv te sturen. In moderne videokaarten worden ze gepresenteerd in de vorm van DVI-D- en HDMI-poorten. Koop een kabel met de benodigde connectoren aan de uiteinden.

Stap 2

Gebruik een adapter als u de DVI-poort op de HDMI-ingang moet aansluiten. Om deze taak te volbrengen, is het raadzaam een adapter aan te schaffen die een geluidssignaal uitzendt. Deze aanpak zal de distributie van audiokanalen aanzienlijk vergemakkelijken.

Stap 3

Zet je computer en tv uit. Sluit de kabel en adapter aan op beide apparaten. Zet je tv aan en open het instellingenmenu. Ga naar Signaalbron. Verplaats de cursor naar de gewenste HDMI-poort en druk op de OK-knop.

Stap 4

Zet uw pc of laptop aan. Klik na het laden van het Windows Seven-besturingssysteem met de rechtermuisknop op het bureaublad. Ga naar het menu "Schermresolutie".

Stap 5

Markeer een grafische weergave van een computerscherm of een ingebouwd beeldscherm van een laptop. Vink het vakje aan naast Instellen als primaire monitor. Klik op de knop Toepassen.

Stap 6

Vouw nu de beschikbare items in de kolom Meerdere schermen uit. Selecteer de modus "Deze schermen uitvouwen". Klik nogmaals op Toepassen. Sluit het dialoogmenu.

Stap 7

Start de videospeler. Open het gewenste bestand. Verplaats het programmavenster naar het tv-scherm. Vouw de afbeelding uit naar de modus Volledig scherm.

Stap 8

Start een game of 3D-toepassing. Zorg ervoor dat beide schermen stabiel zijn. Na het starten van het tweede programma op volledig scherm kan het beeld op de tv bevriezen of verdwijnen. Ga in dit geval verder met het aanpassen van de parameters van de videokaart.

Stap 9

Open het Nvidia-configuratiescherm of AMD Control Center. Ga naar het menu Video-opties. Zoek de kolom "Demomodus" en activeer deze functie. Selecteer hiervoor de optie "Gesplitste schermmodus".

Stap 10

Start uw computer opnieuw op en herhaal de procedure voor het starten van het programma.

Aanbevolen: