Hoe Video Opnieuw Te Formatteren Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Video Opnieuw Te Formatteren Naar Telefoon
Hoe Video Opnieuw Te Formatteren Naar Telefoon

Video: Hoe Video Opnieuw Te Formatteren Naar Telefoon

Video: Hoe Video Opnieuw Te Formatteren Naar Telefoon
Video: Hoe een iPhone te formatteren 2024, Mei
Anonim

Sommige mensen gebruiken mobiele telefoons om video's te bekijken. Uiteraard gaat het niet alleen om klassieke toestellen. Vaak wordt dit proces uitgevoerd met behulp van communicators en smartphones, die relatief grote schermen hebben.

Hoe video opnieuw te formatteren naar telefoon
Hoe video opnieuw te formatteren naar telefoon

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit met welke soorten videobestanden uw mobiele apparaat werkt. Lees de instructies voor de telefoon. U kunt ook de website van de fabrikant bezoeken en de informatie waarin u geïnteresseerd bent verduidelijken.

Stap 2

Download het programma dat u nodig hebt om het videobestandsformaat te wijzigen. Om met veel soorten bestanden te werken, is Total Video Converter geschikt. Installeer het opgegeven programma.

Stap 3

Start TVC nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart. Wacht tot het hoofdtoepassingsmenu wordt geopend. Klik op de knop Nieuwe taak. Selecteer het veld Bestand importeren in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4

Geef het videobestand aan dat u in de toekomst op uw mobiele telefoon wilt starten. Klik op de knop "Openen". Activeer na het overschakelen naar het nieuwe menu de optie "Gebruik ingebouwde decoder".

Stap 5

Dit programma heeft een speciale categorie gemarkeerd met het woord Mobiel. Kies een van de voorgestelde formaten. Als uw communicator avi- of mpeg4-bestanden kan afspelen, is het beter om deze formaten te gebruiken. Selecteer in een dergelijke situatie Lossless avi.

Stap 6

Markeer nu de bestandsnaam in het hoofdmenu van de toepassing. Klik op de knop Instellingen en selecteer het veld Formaat wijzigen. Stel de videoresolutie in die de weergave van het mobiele apparaat ondersteunt. Dit vermindert de belasting van de telefoon tijdens het afspelen.

Stap 7

Stel de beeldverhouding van het scherm in op 4: 3. Klik op de knop Opslaan. Nadat u bent teruggekeerd naar het hoofdmenu, klikt u op de knop "Bladeren" en selecteert u de map waar het uiteindelijke bestand zal worden opgeslagen.

Stap 8

Klik op de knop "Converteren". Wacht terwijl de toepassing de vereiste bewerkingen uitvoert. Controleer of het videobestand kan worden afgespeeld met de spelertoepassing die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 9

Kopieer het resulterende videobestand naar de geheugenkaart van uw telefoon en start het.

Aanbevolen: