De Batterij Van Uw Horloge Vervangen

Inhoudsopgave:

De Batterij Van Uw Horloge Vervangen
De Batterij Van Uw Horloge Vervangen

Video: De Batterij Van Uw Horloge Vervangen

Video: De Batterij Van Uw Horloge Vervangen
Video: How To Change A Watch Battery - Watch and Learn #43 2024, Mei
Anonim

Alle horloges zijn onder te verdelen in elektronisch, mechanisch, elektronisch-mechanisch en elektromechanisch. Elk uurwerk dat wordt aangedreven door batterijen (batterijen) zal vroeg of laat de stroombron moeten vervangen. Er zijn een aantal trucs in dit proces om in gedachten te houden.

De batterij van uw horloge vervangen
De batterij van uw horloge vervangen

instructies:

Stap 1

U kunt de batterij het beste bij een gespecialiseerde werkplaats laten vervangen. Ten eerste kun je door zelf de batterij te vervangen de kast beschadigen, wat voor de meeste moderne horloges niet eenvoudig te openen is. Ten tweede kunt u een batterij van lage kwaliteit plaatsen, terwijl specialisten u in de werkplaats adviseren over een betrouwbare en duurzame optie die het meest geschikt is voor uw horloge. Alleen grote werkplaatsen kunnen garanderen dat de batterijen die ze kopen geen nep zijn.

Stap 2

In een werkplaats moet een specialist niet alleen de ene batterij door de andere vervangen, maar ook de te vervangen batterij controleren; controleer de klok op het huidige verbruik; stel de exacte tijd in; zorgen voor dichtheid. Sommige horloges moeten na vervanging op een bepaalde plaats contact maken om de klok te starten.

Stap 3

Als u besluit zelf de batterij in het horloge te vervangen, let dan op de volgende regels. Experts adviseren om alleen zilveroxidebatterijen te gebruiken. De meest betrouwbare bedrijven zijn Sony, Varta, Maxell.

Stap 4

Verwijder de achterkant van het horloge. Meestal moet u hiervoor een dun mes gebruiken, waarmee u het deksel loswrikt op de plaats waar zich een speciale uitsparing bevindt. Kijk naar het batterijnummer en zorg ervoor dat u naar hetzelfde nummer verandert.

Stap 5

Meestal moet de batterij zo worden geïnstalleerd dat het nummer bovenaan staat. Controleer in ieder geval de polariteit en plaats de batterij er duidelijk op.

Stap 6

In de regel is de levensduur van een kwaliteitsbatterij ontworpen voor twee tot drie jaar, maar dit cijfer wordt beïnvloed door de grootte van de batterij en het type horloge.

Aanbevolen: