Hoe Een Enkelfasige Spanningsregelaar Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Enkelfasige Spanningsregelaar Te Kiezen?
Hoe Een Enkelfasige Spanningsregelaar Te Kiezen?

Video: Hoe Een Enkelfasige Spanningsregelaar Te Kiezen?

Video: Hoe Een Enkelfasige Spanningsregelaar Te Kiezen?
Video: Testing Automatic Voltage Stabilizer (140V to 270V AC) 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van het juiste cardanische model is erg moeilijk. Problemen met elektriciteitsnetten variëren. Instabiliteitsbeveiligingsapparatuur moet voldoen aan de gespecificeerde interferentie.

Hoe een enkelfasige spanningsregelaar te kiezen?
Hoe een enkelfasige spanningsregelaar te kiezen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - tester;
  • - Spanningsregelaar.

instructies:

Stap 1

Bepaal de kenmerken van mogelijke problemen in uw elektrische systeem. Meet de spanning - deze kan hoog of laag zijn. Let op spanningspieken en -dalingen en fasevervorming. Overweeg de kenmerken en mogelijkheden van enkelfasige stabilisatoren. Houd rekening met het uitgangsvermogen van het apparaat, het werkbereik. Let op het vermogen van de stabilisator om in extreme omstandigheden te werken, vergeet de afmetingen niet. Bestudeer het aansluitschema van de stabilisator, de kracht van het aangesloten apparaat. Deze informatie staat in de gebruiksaanwijzing of het paspoort van het apparaat.

Stap 2

Stabiliseer het hele elektrische systeem in uw huis. Gebruik een combinatie van drie- of enkelfasige modellen. De keuze van stabilisatoren hangt af van het totale vermogen van alle apparaten in het appartement. Bereken de parameters van de elektrische apparatuur. Meet voor nauwkeurigheid de apparatuur met speciale apparaten - een tester of multimeter.

Stap 3

Houd bij het berekenen van statistieken rekening met de volledige capaciteit van de apparaten. Deze waarde wordt aangegeven in volt-ampères (VA). Kies een stabilisator zodat de gangreserve minimaal 20% van de totale systeembelasting bedraagt. De techniek werkt in een spaarzame modus. U hoeft na een paar maanden actief gebruik geen nieuwe stabilisator te kopen. Houd bij het kiezen van een stabilisator rekening met de belangrijkste functies: - spanningsstabilisatie;

- bescherming tegen stroompieken;

- bescherming van apparatuur tegen kortsluiting Sommige modellen van enkelfasige stabilisatoren hebben parameters zoals de mogelijkheid om de beveiligingsdrempel te wijzigen, de uitgangsspanning in te stellen op 220V, waarschuwing door geluid, bescherming tegen oververhitting, zelfdiagnose. De prijs van dergelijke stabilisatoren is hoger dan de kosten van eenvoudigere modellen.

Aanbevolen: