Hoe Op Te Nemen Van TV

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen Van TV
Hoe Op Te Nemen Van TV

Video: Hoe Op Te Nemen Van TV

Video: Hoe Op Te Nemen Van TV
Video: How to Record Live TV 2024, April
Anonim

In de verscheidenheid aan tv-programma's van de moderne televisie kom je af en toe echt waardevolle programma's tegen, dubbel waardevol juist vanwege hun zeldzaamheid. Misschien vindt u ze zo waardevol dat u ze misschien zelfs wilt opschrijven om ze in de toekomst opnieuw te bezoeken.

Hoe op te nemen van TV
Hoe op te nemen van TV

instructies:

Stap 1

Allereerst kunt u een VHS-videorecorder gebruiken als u er nog een in werkende staat heeft. Het is niet moeilijk om er een uitzending mee op te nemen, maar de kwaliteit zal niet in orde zijn.

Stap 2

Een meer geprefereerde optie zou zijn om een computer en een tv-tuner te gebruiken.

Stap 3

Zorg ervoor dat de antennekabel is aangesloten op de tuner-ingang en dat de juiste kanalen zijn ingesteld in de tv-viewer.

Stap 4

Ga naar de viewerinstellingen en geef de gegevens op die belangrijk zijn voor toekomstige opnames: de bron (uw tv-tuner), de locatie waar het bestand is opgeslagen (een snelle harde schijf met voldoende vrije ruimte is wenselijk), het opnameformaat en de gebruikte codecs.

Stap 5

Nu alles klaar is, hoeft u alleen maar op de opnameknop in de interface van het tunerbesturingsprogramma te drukken en, wanneer de transmissie voorbij is, de opname te stoppen met de "stop" -knop.

Stap 6

Nu, op de locatie die u op uw harde schijf hebt opgegeven, is er een videobestand met uw favoriete programma.

Aanbevolen: