Een Beltoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen
Een Beltoon Instellen

Video: Een Beltoon Instellen

Video: Een Beltoon Instellen
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, April
Anonim

De service om standaardpiepjes te vervangen door een melodie voor inkomende oproepen speelt geen functionele rol en verbetert formeel de kwaliteit van de communicatie niet. U kunt echter een vriend die u belt opvrolijken met een melodie die u beiden kent of een grappige beltoon.

Een beltoon instellen
Een beltoon instellen

instructies:

Stap 1

De mobiele operator "Beeline" noemt de service om piepjes te vervangen door een melodie "Hallo". Om verbinding te maken, belt u het gratis nummer op uw telefoon: 0770. U kunt de dienst op elk moment deactiveren door het gratis nummer te bellen: 0674090770. De abonnementskosten voor de dienst en de kosten van elke melodie staan vermeld op de website.

Stap 2

Voor Megafon-abonnees heet de service Wijzig de kiestoon, bel of stuur een sms naar 0770. Voor de eerste verbindingsmethode (door te bellen) na de belknop, drukt u op extra 5. Voor de kosten van melodieën en abonnementskosten, controleer de website van de exploitant en de website van de dienst.

Stap 3

In het mobiele netwerk "MTS" wordt de service "Beep" genoemd. Het is verbonden door een van de twee nummers: 0550 *, * 111 * 28 #. Als je genoeg hebt van muziek en wilt terugkeren naar pieptonen, bel dan * 111 * 29 #. Gedetailleerde informatie over de kosten en voorwaarden van de dienst is te vinden op de website van de exploitant.

Aanbevolen: