Een Samsung-beltoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Samsung-beltoon Instellen
Een Samsung-beltoon Instellen

Video: Een Samsung-beltoon Instellen

Video: Een Samsung-beltoon Instellen
Video: How to Set ANY Song as Custom Ringtone on your Samsung Galaxy Smartphone 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Je bent constant in contact. Je kunt jezelf op elk moment bellen, waar je ook bent. Maar soms zijn standaard beltonen van verschillende modellen van dezelfde fabrikant, bijvoorbeeld Samsung, vervelend.

Een Samsung-beltoon instellen
Een Samsung-beltoon instellen

instructies:

Stap 1

De bel gaat, jij pakt de telefoon. En hij belt van een buurman die naast je in de bus zit. Maar dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door uw eigen beltooninstellingen op uw Samsung-telefoon in te stellen. Ga hiervoor naar het telefoonmenu en selecteer de map "Mijn bestanden". Blader er vervolgens doorheen, open het tabblad Geluiden en navigeer naar de map Gedownloade geluiden. Deze map bevat de beltonen die beschikbaar zijn voor uw telefoonmodel. Luister naar elke melodie en kies degene die je leuk vindt.

Stap 2

Zet er een vinkje bij en ga naar "Opties". Klik vervolgens op de opdracht "Installeren als". Het telefoonprogramma zal u vragen om deze melodie in te stellen als beltoon, als contactmelodie of als alarmmelodie. Selecteer de instelling "Bellen". Wanneer een oproep binnenkomt, heeft u de geselecteerde standaardmelodie.

Stap 3

U kunt de melodie die u naar uw telefoon hebt gedownload ook instellen als beltoon. Ga hiervoor via het menu naar de map "Muziek". Selecteer degene die u als beltoon wilt instellen in de lijst met gedownloade melodieën. Open vervolgens de opties, ga naar de opdracht "Instellen als", selecteer "Bellen". Sla de instellingen op. Nu zal de beltoon van uw telefoon anders zijn dan die van anderen. In de instellingen kun je ook het volume van de melodie instellen, en precies controleren hoe deze of gene melodie zal klinken als er een oproep binnenkomt.

Stap 4

U kunt voor elk nummer afzonderlijke melodieën instellen door de opdracht "Instellen als contactmelodie" te selecteren. Dan weet u, zelfs als de oproep overgaat, wie u belt. Op dezelfde manier kunt u een beltoon instellen voor het alarm van uw telefoon. U hoeft alleen instellingen te maken in de map "Alarm" in het apparaatmenu. Het is ook vermeldenswaard dat melodieën van een flashstation op een vergelijkbare manier worden geïnstalleerd, u hoeft alleen maar naar de mappen op de geheugenkaart te gaan.

Aanbevolen: