Een Beltoon Instellen Op Een Melkwegstelsel

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen Op Een Melkwegstelsel
Een Beltoon Instellen Op Een Melkwegstelsel

Video: Een Beltoon Instellen Op Een Melkwegstelsel

Video: Een Beltoon Instellen Op Een Melkwegstelsel
Video: How to Set ANY Song as Custom Ringtone on your Samsung Galaxy Smartphone 2024, April
Anonim

Samsung Galaxy is een populaire familie van multifunctionele mobiele apparaten. Apparaten die op dit platform zijn gebaseerd, werken onder het Android-besturingssysteem, waarmee u alle instellingen voor het apparaat kunt maken, waaronder het instellen van een beltoon, sms of wekker.

Een beltoon instellen op een melkwegstelsel
Een beltoon instellen op een melkwegstelsel

instructies:

Stap 1

Om een beltoon in de Samsung Galaxy te installeren, moet u de beltoon die u op de beltoon wilt plaatsen, downloaden naar de bijbehorende map van het apparaat. Om dit te doen, sluit u uw telefoon in de modus voor gegevensoverdracht via een USB-kabel op uw computer aan. Wacht tot de telefoon wordt gedetecteerd in het besturingssysteem. Selecteer in het venster voor het kiezen van een actieoptie 'Map openen om bestanden te bekijken'.

Stap 2

Ga naar de map DCIM - Media - audio - Meldingen van het apparaat. Verplaats daar de melodieën die u als beltoon wilt instellen. De sdcard-map bevat ook de alarmen, beltonen en ui-mappen. De alarmmap wordt gebruikt om alarmmelodieën, beltonen voor inkomende oproepen en ui voor interfacegeluiden te downloaden. Als deze mappen niet aanwezig zijn op uw telefoon, maak ze dan aan door met de rechtermuisknop te klikken in het bestandsweergavevenster en "Nieuw" - "Map" te selecteren.

Stap 3

Koppel uw telefoon na het kopiëren los van uw computer. Schakel het apparaat uit en vervolgens weer in. Daarna kunt u de gedownloade melodieën als beltoon instellen via het bijbehorende menu van het apparaat. Ga hiervoor naar Instellingen via een snelkoppeling op het Galaxy-startscherm of een menu-item. Selecteer daarna het gedeelte "Geluid" en stel de gewenste melodie in.

Stap 4

Om een nummer rechtstreeks van de muziekmap naar de gewenste ringtone-map op uw telefoon over te brengen, kunt u de bestandsbeheerder gebruiken. Open de Play Store door op het winkelpictogram op het startscherm of in het apparaatmenu te klikken. Voer in het zoekvak de zoekopdracht "bestandsbeheer" in.

Stap 5

Selecteer in de resulterende lijst met geschikte hulpprogramma's het programma waarvan u de bestanden wilt bekijken. Alle applicaties bevatten ES Explorer, Total Commander of Far On Droid. Installeer het vereiste programma met behulp van de knop "Installeren". Voer na het voltooien van de procedure het hulpprogramma uit om bestanden naar de gewenste map over te brengen.

Aanbevolen: