Een Beltoon Instellen Op IPhone 5

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen Op IPhone 5
Een Beltoon Instellen Op IPhone 5

Video: Een Beltoon Instellen Op IPhone 5

Video: Een Beltoon Instellen Op IPhone 5
Video: iPhone 5S Quick Tips - Change the Default Ringtone 2024, Maart
Anonim

De iPhone heeft standaard een luide beltoon, maar veel telefoongebruikers zijn al gewend om hun favoriete melodie op de beltoon van de smartphone te zetten, wat niet zo eenvoudig is in een Apple-apparaat.

Een beltoon instellen op iPhone 5
Een beltoon instellen op iPhone 5

instructies:

Stap 1

Download van internet de melodie die u leuk vindt en die u op uw telefoon wilt laten overgaan. Sluit de iPhone via een kabel aan op de computer en open de iTunes-applicatie.

Stap 2

Klik op "voeg een bestand toe aan de bibliotheek …" in iTunes en selecteer in het geopende venster het gewenste nummer. Je kunt dit venster ook openen met de toetsen Ctrl + O. Controleer hoe het bestand klinkt, of het hard is, want het is erg belangrijk om te horen wanneer ze je bellen. Selecteer een gedeelte van het nummer van ongeveer 25 seconden lang, maar niet meer dan 30 seconden, anders werkt de beltoon niet.

Stap 3

Begin met het maken van een beltoon: klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde nummer, selecteer het menu-item "informatie" en in het geopende venster het tabblad "parameters". In dit tabblad ziet u regels met de namen "start" en "stoptijd". Voer in de eerste regel de eerste seconde van het geselecteerde segment in en op de tweede - de laatste seconde. Klik op "OK", het dialoogvenster wordt gesloten.

Stap 4

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het nummer en klik nu op AAC-versie maken. Een duplicaat van het nummer met dezelfde naam, maar ongeveer 30 seconden lang, zou onder dit nummer moeten verschijnen. Pak het nummer met de muis door erop te klikken met de linkerknop en sleep het zonder het los te laten naar het bureaublad van de computer. In het programma kan een dubbel nummer al worden verwijderd.

Stap 5

Je beltoon verschijnt op het bureaublad, maar in het verkeerde formaat. Nu is het.m4a, maar je hebt.m4r nodig. Om dit te doen, hoeft u alleen maar één letter in de extensie te verwijderen en een andere te schrijven. Als u de bestandsextensie niet ziet, kunt u deze als volgt wijzigen. Ga naar het "Configuratiescherm", dat zich aan de rechterkant in het "Start" -paneel bevindt, open de map "Mapopties", selecteer daarin het tweede tabblad "Beeld", en schakel daarin, in de extra opties, het vinkje uit "Verberg machtigingen voor geregistreerde bestandstypen" aankruisvak. Nu kunt u de extensie van elk bestand wijzigen.

Stap 6

Dubbelklik met de linkermuisknop op de beltoon en deze wordt geopend in iTunes in de map met beltonen. Klik nu op "Sync Selected Sounds" door het vakje naast de nieuwe ringtone aan te vinken. Na synchronisatie verschijnt de oproep op de telefoon.

Stap 7

Koppel de telefoon los van de computer en ga naar het menu-item "instellingen", selecteer vervolgens "geluiden" en vervolgens "beltoon". Je nieuwe beltoon zou als eerste in de lijst moeten verschijnen - klik erop. Luister of het goed klinkt, en nu kun je het menu verlaten. Als u belt, wordt de melodie afgespeeld die u hebt ingesteld.

Aanbevolen: