Een Beltoon Instellen Op Een IPhone 3g

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Instellen Op Een IPhone 3g
Een Beltoon Instellen Op Een IPhone 3g

Video: Een Beltoon Instellen Op Een IPhone 3g

Video: Een Beltoon Instellen Op Een IPhone 3g
Video: How To Put Ringtones On iPhone 3G 2024, April
Anonim

De kwestie van het installeren van een beltoon voor een oproep in Apple iPhone ontstaat bijna in de eerste minuten na aankoop van de eigenaar van de telefoon. Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: je hoeft alleen speciale programma's te gebruiken (bijvoorbeeld iRinger en iTunes).

Een beltoon instellen op een iPhone 3g
Een beltoon instellen op een iPhone 3g

instructies:

Stap 1

Het downloaden en gebruiken van beide programma's is gratis. iTunes is te vinden op de officiële website van het iPhone-bedrijf. Wees echter voorzichtig: alleen het gebruik van de applicatie is gratis, niet het downloaden van alle inhoud.

Stap 2

Installeer iRinger op uw computer en start het. Open daarna het gedeelte met de naam iPhone-beltonen. Nu kunt u alle benodigde melodieën toevoegen die in de toekomst als beltoon zullen worden gebruikt. Klik hiervoor op de kolom Importeren met de bliksemschicht en markeer de map met de bestanden die je nodig hebt. Ze kunnen worden gepresenteerd in WAV, Mp3 of een ander formaat. Selecteer een audio-opname en klik op de knop "Openen".

Stap 3

In feite is het formaat van het opgegeven bestand niet zo belangrijk, omdat het programma het zelf converteert naar het bestand dat wordt ondersteund op de Apple iPhone. Gebruik de Preview-toets om te controleren of de track echt probleemloos wordt afgespeeld.

Stap 4

Vervolgens moet u op de knop Exporteren klikken en vervolgens op Go!. Daarna wordt standaard een iPhone Ringtones-map in uw documenten aangemaakt. Verwijder het niet, het is handig voor u om er later andere gemaakte beltonen in op te slaan. Een ander belangrijk punt: met het programma kun je slechts één track tegelijk converteren en verzenden. Als je meerdere melodieën nodig hebt, herhaal dan de instructies in dezelfde volgorde.

Stap 5

Gebruik iTunes om de nieuwe beltoon naar je telefoon over te zetten. Klik in het menu "Mediabibliotheek" op het item met de naam "Ringtones". Wijs nu naar de nieuw gemaakte map met beltonen en selecteer "Map aan bibliotheek toevoegen". Schakel over naar de kolom "Apparaten", zoek uw telefoon en vink het vakje aan naast de regel "Beltonen synchroniseren".

Stap 6

Pak ten slotte de telefoon zelf, ga naar Instellingen en ga vervolgens naar Geluiden, Bellen. Selecteer in de bijgewerkte lijst met melodieën degene die u als beltoon wilt instellen.

Aanbevolen: