Hoe Video Naar 3gp-formaat Voor Telefoon Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar 3gp-formaat Voor Telefoon Te Converteren
Hoe Video Naar 3gp-formaat Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Video Naar 3gp-formaat Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Video Naar 3gp-formaat Voor Telefoon Te Converteren
Video: How to convert MP4 to 3gp videos in Android | MP4 to 3gp converter in Android phone 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons die met videobestanden werken, ondersteunen het 3gp-formaat. Als u de video wilt bekijken met een mobiel apparaat, moet u eerst het originele bestand converteren naar het opgegeven formaat.

Hoe video naar 3gp-formaat voor telefoon te converteren
Hoe video naar 3gp-formaat voor telefoon te converteren

Noodzakelijk

  • - Gratis avi naar 3gp-converter;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u een klein aantal videoclips wilt converteren, gebruikt u speciale onlineservices. Uiteraard gaat deze methode uit van de beschikbaarheid van breedband internettoegang.

Stap 2

Ga naar https://video.online-convert.com/convert-to-3gp en klik op de knop "Bestand selecteren". Wacht tot de verkenner start en specificeer de videoclip in avi-formaat Bekijk nu de specificaties van uw mobiele telefoon. Ontdek de maximale scan van de matrix van zijn display.

Stap 3

Geef deze waarde op in het veld Grootte van video. Dit is geen verplichte procedure, maar u kunt de grootte van het videobestand minimaliseren en de belasting van de videospeler van de mobiele telefoon verminderen.

Stap 4

Geef een framesnelheidswaarde op. Voor een mobiel apparaat is 15 frames per seconde ruim voldoende. Trim titels en start-ups indien nodig. Geef hiervoor de tijdcodes op in het veld Video knippen.

Stap 5

Nadat u de parameters voor formaatwijziging hebt voorbereid, klikt u op de knop Bestand converteren. Wacht even totdat het hulpprogramma de benodigde bewerkingen heeft uitgevoerd. Hierdoor wordt het videobestand automatisch naar de harde schijf van uw computer gedownload.

Stap 6

Als u geen gebruik wilt maken van onlinediensten, download en installeer dan de gratis Avi naar 3gp Converter-app. Voer dit programma uit. Klik op de knop Toevoegen en selecteer het bronbestand. Onthoud dat het formaat avi moet zijn.

Stap 7

Stel extra conversie-opties in. Snijd de afbeelding verticaal en horizontaal bij zodat deze correct op het telefoonscherm wordt weergegeven. Let op de kenmerken van het audiokanaal. Selecteer monomodus. Geef in het veld Bestandsindeling de parameter 3gp op.

Stap 8

Selecteer een map om de resulterende videoclip op te slaan. Klik op de knop Nu converteren en wacht tot de indelingswijziging is voltooid.

Aanbevolen: