Een Film Naar Je Telefoon Converteren

Inhoudsopgave:

Een Film Naar Je Telefoon Converteren
Een Film Naar Je Telefoon Converteren

Video: Een Film Naar Je Telefoon Converteren

Video: Een Film Naar Je Telefoon Converteren
Video: How to Scan Film Negatives USING A PHONE! (FREE) 2024, Mei
Anonim

Aangezien tv's, computers of speciale spelers tegenwoordig het vaakst worden gebruikt om video te bekijken, worden films opgenomen in formaten die het handigst zijn om op deze apparaten af te spelen. Als u een film op uw telefoonscherm wilt bekijken, moet u in de meeste gevallen het bestand converteren.

Een film naar je telefoon converteren
Een film naar je telefoon converteren

instructies:

Stap 1

Om een film te "remake" die u met succes op een computer hebt bekeken, maar die tegelijkertijd volledig weigert af te spelen op uw mobiele telefoon, moet u de hulp inroepen van gespecialiseerde software. De keuze voor dit of dat programma hangt af van het platform waarop uw telefoon draait. Als alternatief kunt u universele multifunctionele converters gebruiken die niet alleen video-, maar ook audiobestanden met succes converteren.

Stap 2

Als u een Android-telefoon gebruikt, download en installeer dan een van de volgende programma's op uw computer: Movavi Video Converter, Xilisoft Video Converter, aEncoder of iets dergelijks.

Stap 3

Als je een iPhone hebt, kun je een van de volgende programma's gebruiken: Cucusoft Video Converter, Xilisoft iPod Video Converter, iPodME, Handbrake, etc.

Stap 4

Als uw telefoon draait op het Symbian-besturingssysteem of op het J2ME-platform (gewone telefoons, geen smartphones), probeer dan een van de volgende multifunctionele programma's: SUPER, Format Factory, ZuneConverter, enz. Elk van deze converters kan ook worden gebruikt om bestanden te converteren voor Android, iOS en Symbian.

Stap 5

Nadat u het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, voert u het uit en voegt u een videobestand toe. In de regel is het voldoende om het bestand met de muis naar het programmavenster te slepen.

Stap 6

Stel het doelbestandsformaat in. Als de converter is "geslepen" voor een specifiek platform, kunt u deze stap overslaan, aangezien de instellingen standaard worden ingesteld.

Stap 7

Selecteer de map waarin het voltooide bestand wordt opgeslagen. In de configuratie van de meeste converters is de bronmap (waarin het originele bestand zich bevindt) geselecteerd als de standaardmap.

Stap 8

Start het conversieproces en wacht tot het klaar is.

Aanbevolen: