Hoe Het Internet Op Megaphone In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Megaphone In Te Stellen
Hoe Het Internet Op Megaphone In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Megaphone In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Megaphone In Te Stellen
Video: МегаФон ТВ на SMART TV 2024, Mei
Anonim

Telecommunicatiebedrijf "Megafon" biedt haar klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst "Mobiel internet". Toegang tot het wereldwijde netwerk is alleen mogelijk nadat u uw apparaat hebt geconfigureerd.

Hoe het internet op Megaphone in te stellen
Hoe het internet op Megaphone in te stellen

instructies:

Stap 1

Activeer de GPRS-optie voordat u verder gaat met het instellen van mobiel internet. Neem hiervoor contact op met de operator "Megafon" op 0500 of bezoek het kantoor van het mobiele bedrijf. U kunt de adressen van vertegenwoordigingskantoren en dealers zien op de officiële website - www.megafon.ru. Activering van de service is gratis, er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht voor het gebruik ervan.

Stap 2

Stel uw mobiele apparaat in. Hiervoor kunt u automatische instellingen bestellen of zelf invoeren. Ga naar de website van de mobiele provider. Zoek het gedeelte 'Internet'. Selecteer "Internet vanaf mobiele apparaten". Ga naar het tabblad "Instellingen".

Stap 3

Selecteer de naam en het model van uw telefoon in de vervolgkeuzelijst. Geef in het andere veld de optie op die u wilt aanpassen. Bijvoorbeeld internet-GPRS. Voer de bevestigingscode in die in de afbeelding wordt weergegeven. Vul je telefoonnummer in. Klik aan het einde op "Verzenden". Je telefoon ontvangt binnen een minuut een servicebericht met automatische instellingen.

Stap 4

Wil je zelf de instellingen invoeren, ga dan naar het menu van het mobiele apparaat. Zoek het tabblad "Instellingen". Selecteer "Configuratie" in de vervolgkeuzelijst. Hier moet u een nieuw account aanmaken met de volgende parameters: - Naam instellingen - MegaFonPRO; - Startpagina - https://wap.megafonpro.ru; - Toegangspunt - Mobiel internet; - Gebruikersnaam - Mobiel internet; - Wachtwoord - Mobiel internet: - Proxy-adres - 10.10.10.10 Nadat u alle instellingen hebt ingevoerd, activeert u deze. Start uw mobiele apparaat opnieuw op.

Aanbevolen: