Xiaomi Mi Note 3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Xiaomi Mi Note 3: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Xiaomi Mi Note 3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Mi Note 3: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Xiaomi Mi Note 3: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Xiaomi Mi Note 3 Review - Everything you Need? 2024, Mei
Anonim

Opnieuw rees de vraag van het vervangen van een smartphone? Onder het enorme aantal modellen en bedrijven die smartphones produceren, is het heel gemakkelijk om in de war te raken. Kenmerken van één smartphone van het Xiaomi-merk.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation is een vrij jong Chinees bedrijf opgericht in 2010. Dit bedrijf maakt hightech moderne producten: smartphones, telefoons, tv's, smartwatches en armbanden, laptops, tablets, smart home-apparatuur. In zeer korte tijd hebben hun producten de harten van consumenten veroverd. Op dit moment staat dit bedrijf qua verkoop van smartphones op de 4e plaats in China en op de 6e plaats in de wereld.

Smartphone review xiaomi mi note 3

Alle smartphones van het bedrijf worden vertegenwoordigd door verschillende lijnen: Xiaomi Mi, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Redmi, Xiaomi Redmi Note, Xiaomi Black Shark, Pocophone. Elke regel bevat verschillende telefoonaanpassingen. De Xiaomi Mi Note-lijn wordt vertegenwoordigd door smartphones Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi Note 2 Pro, Xiaomi Mi Note 3. Xiaomi Mi Note 3 is nog steeds het laatste model in de lijn van mini-laptops”.

De releasedatum voor dit apparaat is september 2017. De smartphone is best elegant, heeft een stijlvol uiterlijk, licht afgeschuinde randen en kleine kadertjes rondom. Xiaomi Mi Note 3 is verpakt in een metalen behuizing in blauw en zwart en bedekt met 2,5D-glas. Het voorpaneel heeft een oleofobe coating en de achterkant is verstoken van deze coating, dus er blijven vingerafdrukken op. De hardware in dit model is het modernst.

Smartphonespecificaties

Xiaomi Mi Note 3 is gemaakt in drie versies: met ingebouwd geheugen van 32 gigabyte, 64 gigabyte en 128 gigabyte. Deze drie opties verschillen in geheugengrootte. In de eerste versie is het RAM-geheugen 3 GB, in de tweede versie is het RAM-geheugen 4 en 6 GB en in de derde - 6 GB. Eigenlijk hangt de prijs van het apparaat af van deze parameters. Je kunt het in elke hardware- en mobiele telefoonwinkel kopen voor gemiddeld 15 duizend roebel. De prijs, afhankelijk van de "vulling", varieert van 9 duizend roebel tot 20, 5000 roebel.

Het toestel draait op Android 7.1. Het heeft een Qualcomm Snapdragon 660-processor met acht kernen met een frequentie van 2200 MHz. 3500mAh oplaadbare batterij met Qualcomm Quick Charge 3.0. Ondersteunt 2 nano-simkaarten. Het scherm is een touchscreen capacitieve multitouch met een diagonaal van 5, 5 inch en een resolutie van 1920 bij 1080 en een beeldverhouding van 16 bij 9.

Er is ook een uitstekende hoofdcamera, bestaande uit twee modules van elk 12 megapixels. Frontcamera 16 megapixels. De video is opgenomen met een maximale resolutie van 3840 bij 2160. Weinigen klagen over de kwaliteit van de beelden die de camera produceert. Klachten hebben vooral te maken met fotograferen bij schemering, de camera kan deze modus niet aan (eigenlijk is dat niet verplicht). Bij goed daglicht zijn de foto's van goede kwaliteit.

De meerderheid van de gebruikers is tevreden over de mi note 3 smartphone. Er zijn kleine klachten die eenvoudig op te lossen zijn. Het probleem van een glibberig lichaam wordt bijvoorbeeld opgelost door gebruik te maken van een hoes. Klachten over het ontbreken van een koptelefoonaansluiting worden verholpen door een speciale adapter te gebruiken, die voorzichtig in de verpakking is gestopt. Over het algemeen is dit een zeer degelijke smartphone met goede functionaliteit voor een redelijke prijs, die populair is bij de consument.

Aanbevolen: