De Camcorder Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Camcorder Uitschakelen?
De Camcorder Uitschakelen?

Video: De Camcorder Uitschakelen?

Video: De Camcorder Uitschakelen?
Video: Forgot To Turn Off The Camcorder 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van een videocamera die rechtstreeks is aangesloten op een pc of laptop, maakt videocommunicatie met een andere persoon mogelijk in aanwezigheid van speciale aanvullende programma's. Het komt vaak voor dat wanneer u dergelijke programma's start, de camcorder automatisch wordt ingeschakeld. Hoe kan ik het uitschakelen?

De camcorder uitschakelen?
De camcorder uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Als u een Windows-besturingssysteem hebt, gebruikt u de standaardhulpmiddelen die bij dit systeem zijn geleverd om de camcorder uit te schakelen. Hiervoor heeft u geen extra installatie van software nodig.

Stap 2

Druk op de "Start"-knop - hierdoor komt u in het hoofdsysteemmenu. Selecteer "Configuratiescherm" als u de ingebouwde videocamera wilt uitschakelen.

Stap 3

Selecteer "Printers en andere apparatuur" en volg de link "Scanners en camera's".

Stap 4

Selecteer in het geopende venster de naam (titel) van de camera die u wilt uitschakelen en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Vink het vakje naast "Uitschakelen" aan en klik op de knop "Opslaan" of "OK". De camera wordt dus uitgeschakeld.

Stap 5

Een andere manier om uit te schakelen is de volgende. Druk op de "Start"-knop - hierdoor komt u in het hoofdsysteemmenu. Selecteer daarin het item "Mijn Computer", klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen".

Stap 6

Ga naar het tabblad Hardware, selecteer vervolgens de koppeling Apparaatbeheer en klik vervolgens op de koppeling Beeldapparaten. Klik in het geopende venster met de rechtermuisknop op de regel "USB-videoapparaat". Selecteer vervolgens de actie "Uitschakelen". Sla uw acties op door op de knop "Ok" te klikken.

Stap 7

Als u de videocamera niet op een pc maar op een laptop wilt uitschakelen, gebruikt u de combinatie van de Fn- en F-toetsen (door ze tegelijkertijd in te drukken, kunt u de videocamera uit- of inschakelen).

Stap 8

Als het Linux-besturingssysteem op uw pc of laptop is geïnstalleerd, kunt u de videocamera uitschakelen met een speciale opdracht rechtstreeks in de terminal - modprobe -r uvcvideo.

Stap 9

Als u de camcorder om de een of andere reden niet zelf kunt uitschakelen, neem dan contact op met uw vrienden of familieleden die verstand hebben van technologie. Vraag hoe u de videocommunicatie later opnieuw kunt configureren.

Aanbevolen: