Hoe Ios 10 Terug Te Draaien Naar 8 Of 9

Inhoudsopgave:

Hoe Ios 10 Terug Te Draaien Naar 8 Of 9
Hoe Ios 10 Terug Te Draaien Naar 8 Of 9

Video: Hoe Ios 10 Terug Te Draaien Naar 8 Of 9

Video: Hoe Ios 10 Terug Te Draaien Naar 8 Of 9
Video: How to Downgrade iOS 10 back to iOS 9 2024, April
Anonim

Soms is het na het updaten van het systeem nodig om de oude versie terug te sturen. De redenen voor deze behoefte kunnen een onstabiele werking van het apparaat zijn, problemen bij de werking van sommige mobiele applicaties en nog veel meer. Om de firmwareversie terug te draaien, kunt u contact opnemen met het servicecentrum of het systeem zelf opnieuw installeren.

Hoe ios 10 terug te draaien naar 8 of 9
Hoe ios 10 terug te draaien naar 8 of 9

De procedure voor het terugdraaien van ios 10 naar ios 9 of 8 duurt maximaal 30 minuten. Er zijn twee manieren om een eerdere versie van de software te installeren. Beide zijn eenvoudig en vereisen geen speciale kennis en vaardigheden. Het proces van het opnieuw installeren van het besturingssysteem kan worden gecontroleerd via een speciaal programma. Als je iOS terugzet naar versie 9 of 8, kun je het installatieproces niet onderbreken door het besturingssysteem. U mag in geen geval het programmavenster minimaliseren, het apparaat loskoppelen van de computer, andere programma's en de computer gebruiken tijdens de systeeminstallatie en ook het apparaat inschakelen tijdens de systeeminstallatie. Nadat de vorige versie van het systeem is geïnstalleerd, verschijnt er een welkomstbericht op het scherm van het apparaat, waarna u het apparaat moet activeren.

Herinstallatie voorbereiden

Voordat u een oude versie van ios 9 of 8 installeert, moet u alle gegevens van het apparaat naar een computer of flashstation kopiëren (dit kan met het iTunes-programma). Er moet een back-up worden gemaakt om gegevensverlies te voorkomen, omdat bij het opnieuw installeren van ios alle informatie van de gadget zal verdwijnen. Je moet er ook voor zorgen dat iCloud-synchronisatie op het apparaat is ingeschakeld (dit kan worden gedaan in de instellingen), zorg ervoor dat de mediabestanden automatisch worden gekopieerd.

Om een back-up te maken, moet je de gadget via een USB-kabel op je computer aansluiten, het iTunes-programma openen en erop inloggen. Selecteer in de bovenste regel van het programmavenster het type apparaat en maak vervolgens een back-up.

Voordat u het besturingssysteem terugdraait, moet u de functie iPhone zoeken uitschakelen, Touch ID / Password (als het besturingssysteem opnieuw op de telefoon is geïnstalleerd). Als u dit niet doet, kunt u het systeem niet opnieuw installeren. Om wachtwoorden uit te schakelen, moet u naar instellingen gaan, Touch ID en wachtwoord selecteren en vervolgens het gedeelte "wachtwoorden uitschakelen" selecteren.

Er verschijnt een dialoogvenster, bevestig het uitschakelen van wachtwoorden. Om de "Find iPhone" -functie uit te schakelen, moet u het iCloud-gedeelte openen via de instellingen en het gedeelte "Find iPhone" openen, de functie uitschakelen.

Herinstallatie via systeemupdate

De nieuwste versie van iTunes moet op uw computer zijn geïnstalleerd. Vervolgens moet je naar de officiële website van de IOS-ontwikkelaar gaan, het type apparaat selecteren waarop je ios 10 moet terugdraaien en de versie van ios 9 of ios 8 downloaden. Op de website van de ontwikkelaar kun je controleren welke versie van IOS die een bepaald Apple-gadget ondersteunt. Het bestand met het besturingssysteem voor Apple-gadgets heeft de extensie IPSW.

Nadat u de vereiste firmwareversie hebt gedownload, moet u de gadget met een USB-kabel op uw computer aansluiten en iTunes starten. Open de apparaatbeheerpagina. Om het te openen, moet u de Shift-knop ingedrukt houden en de pagina vernieuwen. Als u een MacBook gebruikt, moet u de Alt-knop ingedrukt houden. Selecteer in de verkenner die wordt geopend de optie "update" en bevestig vervolgens de oude firmwareversie, die vooraf is gedownload, de herinstallatie van het systeem.

Opnieuw installeren via systeemherstel

Vervolgens moet je een aantal manipulaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat het iTunes-programma de systeemherstelmodus van de gadget start. Eerst moet u het apparaat 3 seconden uitschakelen, de vergrendeltoets ingedrukt houden en zonder deze los te laten op de "HOME"-knop drukken. Ten tweede laat u na 10 seconden de vergrendeltoets los en houdt u de HOME-knop nog eens 30 seconden ingedrukt. ITunes zal u vragen om een systeemherstel uit te voeren. Om het herstel van sommige modellen gadgets te starten, houdt u gewoon de knop "HOME" ingedrukt nadat u het apparaat eerder hebt uitgeschakeld.

Kies in het iTunes-programma om het apparaat te herstellen, accepteer de gebruikersovereenkomst en bevestig de actie.

Aanbevolen: