Hoe Iphone 4s Te Authenticeren

Inhoudsopgave:

Hoe Iphone 4s Te Authenticeren
Hoe Iphone 4s Te Authenticeren

Video: Hoe Iphone 4s Te Authenticeren

Video: Hoe Iphone 4s Te Authenticeren
Video: Обзор iPhone 4s 2024, April
Anonim

Apple-producten zijn erg populair en er is veel vraag naar bij consumenten. Dit succes wordt overschaduwd door de toename van het aantal namaakapparaten dat in de winkelschappen verschijnt. Om de authenticiteit van een telefoon te bepalen, is het noodzakelijk om op enkele details te letten.

Hoe iphone 4s te authenticeren
Hoe iphone 4s te authenticeren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende methoden om de authenticiteit van iPhone 4s te bepalen. Meet eerst het scherm van het apparaat - een echte telefoon heeft een diagonaal van 3,5 inch, dat is ongeveer 8,9 cm. Als het scherm veel kleiner of groter is, is de telefoon nep. Onderzoek ook de behuizing van het apparaat - het moet van gehard glas zijn en een stalen frame hebben. Als de telefoon van plastic is gemaakt, is het zeker nep.

Stap 2

Onderzoek de simkaartsleuf. Apple produceert bijvoorbeeld de iPhone 4s met slechts één kaartsleuf, die zich aan de zijkant van de telefoon bevindt. Het lichaam van het apparaat is monolithisch, d.w.z. de gebruiker kan het deksel niet zelf verwijderen om de batterij te verwijderen of te vervangen. Als je de achtercover moet verwijderen om de simkaart te plaatsen, is dit apparaat ook nep. Opgemerkt moet worden dat de kaartsleuf van de operator voor de telefoon is gemaakt in het Micro-SIM-formaat, dat bijna 2 keer kleiner is dan het standaardformaat.

Stap 3

Bekijk het serienummer van de machine, een vaste lengte van 11 tekens. Het moet overeenkomen met het nummer dat op de verpakking van het apparaat en in het menu van het apparaat staat vermeld (item "Instellingen" - "Algemeen" - "Over dit apparaat").

Stap 4

Let op de kwaliteit van de behuizing en het scherm van het toestel. Sommige vervalsingen zijn ook uitgerust met een stylus om de elementen op het scherm te manipuleren. Apple maakt geen op stylus gebaseerde apparaten en een echte 4s reageert niet op een aanwijzer van plastic of metaal.

Aanbevolen: