Ruimte Op Een IPhone Of IPad Opruimen?

Inhoudsopgave:

Ruimte Op Een IPhone Of IPad Opruimen?
Ruimte Op Een IPhone Of IPad Opruimen?

Video: Ruimte Op Een IPhone Of IPad Opruimen?

Video: Ruimte Op Een IPhone Of IPad Opruimen?
Video: iCloud ruimte uitbreiden op iPhone of iPad (2021) 2024, Mei
Anonim

Deze gids helpt u in een paar eenvoudige stappen 1-2 gigabyte aan vrije ruimte op uw iphone of ipad vrij te maken. Nadat u alle handelingen in deze handleiding hebt voltooid, kunt u niet alleen ruimte vrijmaken op uw iphone of ipad, maar ook de prestaties van sommige toepassingen en het systeem als geheel aanzienlijk verbeteren. Voor alle bewerkingen gebruiken we alleen het standaardgereedschap dat door de fabrikant wordt aangeboden.

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows of Mac OS;
  • - voldoende vrije schijfruimte om een volledige back-up van uw iphone of ipad te bewaren;
  • - de nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd;
  • - kabel om het apparaat op de pc aan te sluiten.

instructies:

Stap 1

Sluit je iphone of ipad aan op je computer met de meegeleverde kabel. Wacht tot iTunes start, of start het handmatig als het niet automatisch start.

Stap 2

U moet inhoud opslaan die is gedownload van Apple Stores (muziek en apps). Ga hiervoor in iTunes naar Bestand / Apparaten / Aankopen verplaatsen van iphone.

Aankopen verplaatsen van iphone
Aankopen verplaatsen van iphone

Stap 3

Open vervolgens het configuratiescherm van het apparaat door op het pictogram in iTunes te klikken. Vink op het tabblad Overzicht het vakje Back-up coderen aan om de gegevens van de programma's "Gezondheid" en "Activiteit" op te slaan en stel vervolgens een wachtwoord in.

Versleuteling van iPhone-back-up
Versleuteling van iPhone-back-up

Stap 4

Maak een volledige back-up van uw apparaat. Zorg ervoor dat u opgeeft dat u alle gegevens, programma's, enz. Om een back-up te starten, gaat u naar Bestand / Apparaten / Back-up maken.

Stap 5

Controleer na het voltooien van de back-up of de back-up met succes is voltooid. Open hiervoor de iTunes-voorkeuren en ga naar het tabblad Apparaten. Hier ziet u de back-ups en de datum van de laatste back-up.

iphone back-up
iphone back-up

Stap 6

Nadat de back-up is voltooid, moet u uw apparaat opnieuw instellen. Ga hiervoor naar instellingen, selecteer vervolgens "algemeen", vervolgens "reset" en tenslotte "wis inhoud en instellingen".

iPhone-instellingen resetten
iPhone-instellingen resetten

Stap 7

Wacht tot de reset is voltooid en de machine opnieuw is opgestart. Sluit uw apparaat opnieuw aan op iTunes met de kabel.

Stap 8

Start iTunes en selecteer vervolgens Bestand / Apparaten / Herstellen vanuit back-up. Kies een geschikte back-up, zorg ervoor dat dit de laatste is die u eerder hebt gemaakt. Klik op de herstelknop en wacht tot de procedure is voltooid.

Herstellen van backup
Herstellen van backup

Stap 9

Nadat het herstel is voltooid, heeft u 1-3 GB vrije ruimte in het interne geheugen van het apparaat.

Aanbevolen: