Hoe Het Archief Van Berichten Lezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Archief Van Berichten Lezen?
Hoe Het Archief Van Berichten Lezen?

Video: Hoe Het Archief Van Berichten Lezen?

Video: Hoe Het Archief Van Berichten Lezen?
Video: LEES ALTIJD VERWIJDERDE WHATSAPP BERICHTEN TERUG - HANDIG 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zorgt het programma voor communicatie op internet Skype voor het behoud van de geschiedenis van de communicatie van de gebruiker met andere gesprekspartners. Deze geschiedenis blijft voor een persoon toegankelijk en kan op elk moment worden ingezien.

Hoe het archief van berichten lezen?
Hoe het archief van berichten lezen?

Noodzakelijk

Computer, internet, Skype-programma

instructies:

Stap 1

Als u om welke reden dan ook het archief van Skype-clientberichten moet lezen, kunt u dit doen door de toepassing op uw computer te starten. Om Skype te openen, moet u de cursor over het programmapictogram op het bureaublad bewegen en er vervolgens met de linkermuisknop op dubbelklikken. Na een tijdje verschijnt het programmavenster. Als u de parameters voor automatisch inloggen op uw account niet hebt ingesteld, moet u uw Skype-gebruikersnaam in de daarvoor bestemde velden invoeren, evenals het wachtwoord om toegang te krijgen tot uw account. Nadat het programma is geladen en klaar is voor gebruik, kunt u het archief met berichten bekijken door hiervoor een paar eenvoudige stappen uit te voeren.

Stap 2

Er moet meteen worden opgemerkt dat het programma de gebruiker de mogelijkheid biedt om de laatste dertig dagen de laatste berichten met de gesprekspartner te bekijken. Alle geschiedenis die deze tijdslimiet overschrijdt, wordt standaard door de applicatie vernietigd. Een verhaal bekijken met een specifieke persoon uit de algemene lijst met contactpersonen.

Stap 3

Nadat de gewenste gebruiker is gevonden, klikt u met de linkermuisknop op zijn bijnaam. Aan de rechterkant van het geopende Skype-venster ziet u eerdere berichten. Let op de regel boven het formulier voor het indienen van een tekst. Hier ziet u de historie van de correspondentie van gisteren, de afgelopen week of van de afgelopen maand. Opgemerkt moet worden dat er ook een alternatieve manier is om het gearchiveerde bericht met de gebruiker te bekijken. Dit gebeurt als volgt.

Stap 4

Nadat u de persoon waarin u geïnteresseerd bent gevonden heeft in de algemene lijst met contacten, klikt u met de rechtermuisknop op zijn naam. U ziet een venster met een aantal verschillende opdrachten. Beweeg de muiscursor over het item "Bekijk oude berichten" en specificeer vervolgens de gewenste periode (dag, week of maand).

Aanbevolen: