Hoe U 3gp-films Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe U 3gp-films Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden
Hoe U 3gp-films Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U 3gp-films Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U 3gp-films Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden
Video: HOW TO DOWNLOAD 3GP MOVIES FOR YOUR MOBILE 2024, April
Anonim

Relatief oude modellen van mobiele telefoons kunnen slechts een kleine lijst met videoformaten afspelen. Voordat u de video start, moet u deze natuurlijk naar het telefoongeheugen of een speciale schijf kopiëren.

Hoe u 3gp-films naar uw telefoon kunt downloaden
Hoe u 3gp-films naar uw telefoon kunt downloaden

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - kaartlezer;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Als u een flashkaart gebruikt om multimedia-informatie op te slaan, verwijder deze dan van uw mobiele telefoon. Sluit een geheugenkaartlezer aan op uw vaste computer. Kaartlezers zijn in de regel uitgerust met een USB-interface.

Stap 2

Wacht tot het besturingssysteem de nieuwe schijf initialiseert. Open het menu Deze computer. Ga naar de map met de 3gp-video. Selecteer deze met de linkermuisknop en druk op de toetsencombinatie Ctrl en C.

Stap 3

Ga nu naar de inhoud van de flashkaart, open de map waar u de video wilt kopiëren en druk op de toetsen Ctrl en V. Verwijder de schijf veilig na het kopiëren van het videobestand. Sluit de USB-stick aan op uw mobiele telefoon. Schakel uw apparaat in en probeer een videoclip af te spelen.

Stap 4

Helaas gebruikt niet iedereen kaartlezers. Veel gebruikers geven er de voorkeur aan om hun telefoon via een USB-kabel op hun computer aan te sluiten. Volg deze procedure als u de juiste adapter heeft.

Stap 5

Wacht tot het mobiele apparaat wordt gedetecteerd door het besturingssysteem. Open het menu Deze computer en kijk welke nieuwe schijven verschijnen in de lijst met beschikbare schijven. Kopieer het videobestand naar een USB-flashstation of telefoongeheugen met behulp van de eerder beschreven methode.

Stap 6

Als de mobiele telefoon niet wordt herkend als externe opslag, installeer dan de juiste software. De synchronisatie van telefoons met computers wordt doorgaans uitgevoerd door de toepassing PC Suite. Selecteer de versie van dit programma die nodig is om met de telefoon van het gewenste merk te werken.

Stap 7

Installeer de app en voer deze uit. Open na identificatie van het mobiele apparaat het item "Informatieoverdracht" of "Gegevensuitwisseling". Kopieer de videoclips naar het telefoongeheugen en koppel het apparaat los van de pc.

Aanbevolen: