Een Game Downloaden Naar Een Sony-telefoon

Inhoudsopgave:

Een Game Downloaden Naar Een Sony-telefoon
Een Game Downloaden Naar Een Sony-telefoon

Video: Een Game Downloaden Naar Een Sony-telefoon

Video: Een Game Downloaden Naar Een Sony-telefoon
Video: Add PlayStation One Games Into Your Sony Ericsson Xperia PlayStation Phone 2024, April
Anonim

De Sony-telefoon biedt zijn eigenaar niet alleen hoogwaardige communicatie, maar ook uitstekende multimediamogelijkheden. Het apparaat kan niet alleen mms met een foto verzenden, maar ook helpen de tijd te doden met behulp van een paar interessante games.

Een game downloaden naar een Sony-telefoon
Een game downloaden naar een Sony-telefoon

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang en een Bluetooth-adapter;
  • - USB-kabel voor het aansluiten van computer en telefoon.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het programma MyPhoneExplorer op uw computer. Verbind je telefoon en computer met een USB-kabel. Voer het gedownloade programma uit. De eerste keer dat u verbinding maakt, vraagt uw computer om een stuurprogramma om uw telefoon aan te sluiten. Deze stuurprogramma's staan op de schijf die bij het apparaat is geleverd. Als de schijf verloren is gegaan, kunnen de stuurprogramma's worden gedownload van de website van de fabrikant.

Stap 2

Zoek in het geopende programmavenster het item "Bestand -> Instellingen", kijk of de vereiste poort is geactiveerd. Als alle poorten inactief zijn, voer dan het commando "Configuratiescherm -> Systeem -> Hardware -> Apparaatbeheer -> Modems -> Uw telefoon" uit om een werkende poort te selecteren. Deze taak kan ook worden opgelost met de opdracht "Apparaat zoeken".

Stap 3

Klik op "Bestand -> Verbinden" om de verbinding van uw telefoon met uw computer te voltooien. Klik vervolgens op het tabblad "Bestanden", zoek het item "Telefoongeheugen -> Overig". Bovenaan het programmavenster moet je op de groene pijl klikken en het spel selecteren dat je op je telefoon wilt installeren. Wacht tot het bestand is gekopieerd, selecteer vervolgens "Menu -> Bestandsbeheer -> Overig" in het menu en installeer het spel.

Stap 4

Verbind je computer en telefoon via een Bluetooth-adapter. Vernieuw de lijst met services, zoek uw Sony-telefoon en upload het spelbestand vanaf uw computer. Nadat de vereiste opdrachten zijn uitgevoerd, wordt het bestand gedownload. De plus en min van deze methode is dat direct na het downloaden de game wordt geïnstalleerd. U kunt het programma Bluetooth File Transfer gebruiken om directe initialisatie van de applicatie te voorkomen. Zoek in de programmaverkenner de gewenste game op uw computer en kopieer deze naar uw telefoon. Je kunt het spel op elk moment installeren.

Stap 5

Als je de programma's die je nodig hebt niet bij de hand hebt, download het spel dan rechtstreeks naar je geheugenkaart. Om dit te doen, moet u de telefoon en de computer verbinden met een USB-kabel en een geheugenkaart zoeken en openen in de computerverkenner, die eruitziet als een verwisselbare schijf. Zoek vervolgens het spel in dezelfde verkenner en kopieer het naar een geheugenkaart om het later te installeren.

Aanbevolen: