De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Inschakelen
De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Inschakelen

Video: De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Inschakelen

Video: De Achtergrondverlichting Van Het Toetsenbord Inschakelen
Video: Laptop Keyboard Back Light Turn On/Of Short Cut Key/Settings HP 2024, Mei
Anonim

Bezitters van een mobiele telefoon of smartphone hebben gemerkt dat de achtergrondverlichting van de telefoon, en niet alleen het scherm, maar ook het toetsenbord, de batterij van het toestel voor een groot deel leegzuigt. In sommige situaties is dit zeer ongepast. Daarom is de achtergrondverlichting vaak uitgeschakeld en kunnen ze de optie niet vinden om deze in te schakelen.

De achtergrondverlichting van het toetsenbord inschakelen
De achtergrondverlichting van het toetsenbord inschakelen

instructies:

Stap 1

Neem je mobiele telefoon. Open het menu van het mobiele apparaat en selecteer het menu Instellingen. Voer de algemene telefooninstellingen in. Selecteer daar het item "Instellingen voor achtergrondverlichting" of een ander item dat kan worden gekoppeld aan de acties om de achtergrondverlichtingsfunctie van de telefoon in en uit te schakelen. Dus, bijvoorbeeld, in eenvoudige telefoons van de beroemde fabrikant Samsung, wordt deze parameter "Schermhelderheidsinstellingen" genoemd.

Stap 2

Open het hoofdmenu, als u de eigenaar bent van Nokia-smartphones op het Symbian-platform, en selecteer daar "Configuratiescherm", ga dan naar de algemene instellingen, in de regel is dit het eerste item, ga naar de "Lichtsensor" sectie en schakel de achtergrondverlichting van het toetsenbord in of uit of maak deze helderder/dimmer, verlaag of verhoog de helderheid van het scherm. Selecteer ook de gewenste functie voor het knipperende indicatielampje.

Stap 3

Volg de onderstaande stappen om de toetsenbordverlichting op Samsung-smartphones in of uit te schakelen. Open de configuratie-opties op uw mobiele apparaat. Selecteer het item "Menu", dat verantwoordelijk is voor het aanpassen van het uiterlijk van het apparaat. Voer het geselecteerde item in en schakel de achtergrondverlichting van de smartphone in of uit.

Stap 4

Onthoud dat veel fabrikanten de toetsenbordinstellingen (de achtergrondverlichting in-/uitschakelen) zo ver verbergen dat u in sommige gevallen nog steeds de handleiding van uw mobiele apparaat moet lezen en uw eigen instructies moet vinden over hoe u de functionaliteit van de toetsenbordverlichting inschakelt en inschakelt uit.

Stap 5

Aandacht! Wanneer u acties uitvoert om de achtergrondverlichting van het toetsenbord in een mobiele telefoon of smartphone in te schakelen, onthoud dan de volgorde van uw acties, zodat u later gemakkelijk de gespecificeerde functie op dezelfde manier kunt uitschakelen, simpelweg door het overeenkomstige selectievakje aan of uit te vinken.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de meeste moderne telefoonmodellen een "energiebesparende" modus hebben, waarmee u ook de achtergrondverlichting van het toetsenbord kunt in- of uitschakelen door op de aan / uit-knop te drukken.

Aanbevolen: