Hoe U Uw IPad Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPad Kunt Controleren
Hoe U Uw IPad Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw IPad Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw IPad Kunt Controleren
Video: How to Check if iPad is Refurbished or New? 2024, Mei
Anonim

Als u verzuimt de iPad te controleren voordat u deze aanschaft, kunt u in plaats van de originele gadget van Apple een nep van lage kwaliteit krijgen. Ondanks de enorme verscheidenheid aan namaakapparaten, kunt u eenvoudig controleren of het product dat u te koop aangeboden wordt origineel is. Deze mogelijkheid werd door het bedrijf zelf geboden.

Hoe u uw iPad kunt controleren
Hoe u uw iPad kunt controleren

instructies:

Stap 1

Zoek het serienummer van uw iPad. Dit nummer staat op de verpakking zelf na het woord Serieel en bestaat meestal uit 11 tekens. Ga naar de officiële Apple-website en ga op het tabblad Ondersteuning naar het gedeelte 'Controleer of u in aanmerking komt voor service en ondersteuning' of volg de link aan het einde van het artikel. Vul dit serienummer in het daarvoor bestemde veld in.

Stap 2

Als de iPad nep is, zal het systeem zo'n "serienummer" niet in zijn database vinden. Is het toestel toch origineel, dan verschijnt er een melding op het scherm dat er geen garantie-informatie beschikbaar is, aangezien het toestel niet geactiveerd is. Dit bericht bevestigt dat u de eerste eigenaar van deze iPad bent. Als het apparaat al is gerepareerd en iemand het heeft gebruikt, is het zoekresultaat informatie hierover.

Stap 3

Nadat u het serienummer op de doos heeft gecontroleerd, kunt u uzelf feliciteren, maar het is te vroeg om te ontspannen. Er zijn vaak gevallen waarin de doos en het apparaat niet overeenkomen. Daarom moet u de verpakking openen (deze moet in plastic zijn verzegeld) en het serienummer op de iPad controleren met het serienummer dat u zojuist op de Apple-website hebt gecontroleerd. Als de reeksen cijfers niet overeenkomen, hebt u natuurlijk een nep in uw handen.

Stap 4

Controleer de inhoud van het pakket. Als de iPad echt is, moet de doos bevatten: een USB-adapter, een oplader (de stekker zelf), twee Apple-stickers, instructies in het Russisch. Geen koptelefoon en extra bonusaccessoires, hoe leuk ook, mogen hier niet zijn. Koop je ook een iPad met 3G, controleer dan goed het achterpaneel op de aanwezigheid van een antenne: aan de bovenzijde van het toestel zie je een inzetstuk (deze mag niet uitsteken).

Stap 5

Vraag de verkoper na (of beter vóór) de aankoop om de iPad te activeren. of doe het zelf zonder de winkel te verlaten. Het serienummer op het apparaat zelf kan worden bekeken in het gedeelte "Instellingen" door "Over dit apparaat" te selecteren op het tabblad "Algemeen". In dit geval, als u iets niet hebt opgemerkt en u bent er niet in geslaagd om de iPad correct te controleren op originaliteit, kunt u onmiddellijk een claim indienen bij de verkoper voor de kwaliteit van de goederen en uw geld terugkrijgen.

Aanbevolen: