Een Nokia-telefoon Flashen

Inhoudsopgave:

Een Nokia-telefoon Flashen
Een Nokia-telefoon Flashen

Video: Een Nokia-telefoon Flashen

Video: Een Nokia-telefoon Flashen
Video: how to flash nokia android phone 2024, Mei
Anonim

Telefoonfirmware is een update van het besturingssysteem waarop de telefoon draait. De nieuwe firmwareversies verhelpen de tekortkomingen van de vorige versies en brengen wijzigingen aan in de menu-interface. U kunt de telefoon zelf flashen.

Een Nokia-telefoon flashen
Een Nokia-telefoon flashen

instructies:

Stap 1

Alle moderne Nokia-telefoons ondersteunen firmware over-the-air. Met andere woorden, u kunt uw telefoon flashen zonder hem zelfs maar op een computer aan te sluiten, met alleen GPRS, EDGE, 3G of Wi-Fi. Als u Wi-Fi gebruikt om uw telefoon te flashen, is dit helemaal gratis voor u. Als u een ander communicatiekanaal gebruikt, zijn uw kosten afhankelijk van de tarieven voor mobiel internet van uw mobiele operator.

Stap 2

Om uw Nokia-telefoon te flashen, opent u het menu Opties en gaat u naar het gedeelte Telefoon. Selecteer hier "Telefoonbeheer" en open het gedeelte "Apparaatupdate". U ziet alle informatie over het telefoonmodel, de gebruikte taal en de geïnstalleerde firmwareversie. Druk op "Opties" en vervolgens op "Controleren op updates". Als er beschikbare firmware-updates worden gevonden op de Nokia-server, zal de telefoon u informeren en aanbieden om de software bij te werken. U moet akkoord gaan en de telefoon voert alle acties zelf uit en de firmware wordt bijgewerkt.

Stap 3

Als u uw Nokia-telefoon wilt flashen met een pc via een internetverbinding op uw pc, moet u uw telefoon met een USB-kabel op uw pc aansluiten. Selecteer vervolgens de verbindingsoptie PC Suite op uw telefoon en installeer het programma Nokia Software Updater op uw computer, dat u kunt downloaden van de officiële Nokia-website www.nokia.ru. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, hoeft u het alleen maar te starten en de aanwijzingen te volgen om de firmware bij te werken. Het hele firmwareproces is geautomatiseerd en u kunt de firmware eenvoudig upgraden.

Aanbevolen: