Hoe Maak Je 3gp-video Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je 3gp-video Op Je Telefoon
Hoe Maak Je 3gp-video Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je 3gp-video Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je 3gp-video Op Je Telefoon
Video: How to convert MP4 to 3gp videos in Android | MP4 to 3gp converter in Android phone 2024, Mei
Anonim

Een bepaald deel van mobiele telefoons en communicators kan videobestanden afspelen. Helaas zijn sommige ervan alleen ontworpen om met een speciaal formaat te werken - 3gp.

Hoe maak je 3gp-video op je telefoon
Hoe maak je 3gp-video op je telefoon

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Gebruik een speciaal programma om het formaat van het videobestand te wijzigen. Er zijn veel verschillende omvormers beschikbaar. Probeer eerst uw video te verwerken met het hulpprogramma Total Video Converter.

Stap 2

Download de installatiebestanden voor de opgegeven toepassing. Voer het installatieprogramma uit en volg het stapsgewijze menu om door te gaan met de installatie. Start uw computer opnieuw op door het opgegeven proces te voltooien.

Stap 3

Open Total Video Converter door de TVC-snelkoppeling te starten die op uw bureaublad verschijnt. Klik na het openen van het hoofdwerkmenu op de knop Nieuwe taak.

Stap 4

Selecteer in het uitgevouwen submenu Bestand importeren. Ga naar de map met het originele videobestand. Gebruik hiervoor het geopende Explorer-menu. Selecteer het gewenste bestand met de linkermuisknop en klik op de knop "Openen".

Stap 5

Na het selecteren van de bronvideo, wordt een nieuw menu geopend met een lijst met formaten waarnaar de video kan worden geconverteerd. Verken de beschikbare indelingen met betrekking tot het menu Mobiel. Druk op de 3gp-knop.

Stap 6

Als u een relatief lang videobestand verwerkt en de speler van de mobiele telefoon niet is uitgerust met de functie voor het terugspoelen van afbeeldingen, verdeelt u de film in verschillende afzonderlijke tracks. Hiermee kunt u snel het gewenste punt in het bestand starten.

Stap 7

Open het menu Opties en zoek de kolom Bestandsgrootte wijzigen. Ga naar het veld Max Time en stel de gewenste periode in. Sla de wijzigingen op en keer terug naar het hoofdmenu van het programma.

Stap 8

Open het menu Uitvoermap en selecteer de map waarin de resulterende bestanden worden opgeslagen. Klik op de knop Nu converteren om het proces te starten. Als gevolg hiervan ontvangt u verschillende videobestanden in 3gp-indeling, waarvan de duur de opgegeven waarde niet zal overschrijden.

Stap 9

Kopieer de ontvangen bestanden naar de geheugenkaart van het mobiele apparaat. Controleer de leesbaarheid van de video. Gebruik voor een voorlopige analyse van bestanden het Nokia 3gp-spelerprogramma of een equivalent daarvan.

Aanbevolen: