Hoe Films Voor Telefoon Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Films Voor Telefoon Te Converteren
Hoe Films Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Films Voor Telefoon Te Converteren

Video: Hoe Films Voor Telefoon Te Converteren
Video: Best Video Converter for Android Mobile | How to convert video to mp4. 2024, Mei
Anonim

Bepaalde mobiele telefoons zijn niet ontworpen om veel videobestandsindelingen af te spelen. Om video's vanaf uw telefoon te kunnen bekijken, volgt u de procedure voor het converteren van bestanden naar een geschikt type.

Hoe films voor telefoon te converteren
Hoe films voor telefoon te converteren

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw mobiele telefoon. Voor deze doeleinden is het beter om de site van de apparaatontwikkelaars te bezoeken. Ontdek welke videobestandsindelingen door dit toestel kunnen worden gelezen.

Stap 2

Download de Total Video Converter-app. Het belangrijkste voordeel is de mogelijkheid om met de meeste soorten videobestanden te werken. Installeer het programma op een pc en start de apparatuur opnieuw op.

Stap 3

Open het hoofdmenu van Total Video Converter. Dubbelklik hiervoor op de bijbehorende snelkoppeling op het bureaublad. Aan de linkerkant van het werkvenster bevindt zich een knop Nieuwe taak. Klik erop en ga naar de optie Bestand importeren.

Stap 4

Selecteer het videobestand dat u op uw mobiele telefoon wilt gaan gebruiken. Klik op de knop Openen en wacht tot het formaatselectievenster begint. Activeer de optie Interne decoder gebruiken. Zorg ervoor dat u medium of lage kwaliteit kiest voor het uiteindelijke bestand. Dit zal de last op de mobiele telefoon verlichten. Bovendien verkleint deze optie de grootte van het videobestand na conversie.

Stap 5

Klik nu op de naam van het gewenste videobestandsformaat. Gebruik alleen het type dat door uw mobiele apparaat wordt ondersteund. Als u niet zeker bent van de keuze, klikt u op een formaat in de categorie Mobiel.

Stap 6

Onmiddellijk na het specificeren van het type doelbestand, wordt het hoofddialoogmenu van het programma geopend. Klik op de knop Bladeren in de categorie Uitvoermap. Selecteer een map om het bestand op te slaan.

Stap 7

Klik op Opties en trim de videoclip. Specificeer hiervoor de maximale waarde van de resolutie van de matrix van de mobiele telefoon. Klik op de knop Toepassen en opslaan.

Stap 8

Wanneer u klaar bent met het voorbereiden van het bestand, klikt u op de knop Nu converteren. Dit opent een venster met een statusbalk. Wacht tot de wijziging van het type video-indeling is voltooid. Kopieer de clip naar je telefoon en voer het bestand uit.

Aanbevolen: