Waarom Speelt De Radio Niet?

Waarom Speelt De Radio Niet?
Waarom Speelt De Radio Niet?

Video: Waarom Speelt De Radio Niet?

Video: Waarom Speelt De Radio Niet?
Video: Azarkan teleurgesteld in regering die zich niet aan beloftes houdt. Onrust door slechte maatregelen! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig schakelen veel internetgebruikers over van het gebruikelijke luisteren naar radiostations via radiobandrecorders en stereo's naar hun analoge signaal, d.w.z. het gebruik van speciale diensten in de uitgestrektheid van het netwerk. In sommige gevallen kan op deze manier niet naar de radio worden geluisterd, en daar zijn redenen voor.

Waarom speelt de radio niet?
Waarom speelt de radio niet?

Er kunnen tientallen oorzaken van problemen zijn, dus internetradio wordt niet als de meest stabiele bron van uitzendingen beschouwd. Om naar radiostations te luisteren, kunt u niet alleen bepaalde sites gebruiken, maar ook programma's (speciale programma's of populaire audiospelers).

De bronnen van het uitzenden van internetradiostations zelf bevinden zich op servers, die soms niet beschikbaar of uitgeschakeld kunnen zijn. In dit geval is het aan te raden om andere soortgelijke diensten te gebruiken (catch another wave). In sommige gevallen liggen de problemen in verschillen in browserarchitecturen. Wijzig uw browser als u er via de radio naar luistert. Probeer andere internetsurfprogramma's, vooral omdat ze allemaal gratis beschikbaar zijn.

Als de verbindingssnelheid laag is, zou de beste oplossing zijn om speciale programma's te gebruiken die de buffer instellen om te luisteren. Het enige nadeel is dat het signaal laat wordt ontvangen. Onder dergelijke programma's kan All Radio worden onderscheiden - met zijn hulp kunt u naar de radio luisteren en populaire tv-kanalen bekijken.

Als je problemen hebt met het afspelen van radio op de werkplek, is deze functie hoogstwaarschijnlijk uitgeschakeld door de systeembeheerder (de poort was gesloten). Dit wordt gedaan om de persoon gefocust te houden op de verantwoordelijkheden die hij uitvoert, in plaats van afleidende activiteiten.

Het signaal kan ook onderbroken worden als de internetverbinding wordt gemaakt via een router of router. Elke computer heeft zijn eigen prioriteit, die programmatisch kan worden ingesteld. Vanzelfsprekend heeft uw computer een lage prioriteit gekregen, die kan worden verhoogd door contact op te nemen met de systeembeheerder.

Om de browser niet opnieuw te starten en daardoor de belasting van RAM te verminderen, wordt aanbevolen om afspeellijsten van radiostations te gebruiken, die kunnen worden gedownload van de officiële website en beluisterd in elke audiospeler.

Aanbevolen: