Een Faxnummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Faxnummer Bellen
Een Faxnummer Bellen

Video: Een Faxnummer Bellen

Video: Een Faxnummer Bellen
Video: A.L.A - Double Face (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende soorten faxen, waarvan de meest voorkomende een machine is die werkt vanaf een telefoonaansluiting met behulp van de interne telefoonlijnmodem.

Een faxnummer bellen
Een faxnummer bellen

Het is nodig

fax apparaat

instructies:

Stap 1

Als u een gewone fax gebruikt, kiest u het telefoonnummer op dezelfde manier als op een vaste telefoon: voer de landcode, het netnummer en het abonneenummer van de ontvanger in. In dit geval wordt de datatransmissiedienst tegen de normale tarieven in rekening gebracht als een oproep naar de locatie van de ontvanger, aangezien de modem van een dergelijke fax rechtstreeks de telefoonlijn gebruikt voor datatransmissie.

Stap 2

Houd er rekening mee dat zelfs als u een bericht verzendt naar een abonnee die zich in dezelfde stad als u bevindt, de kiesregels hetzelfde blijven - voer de landcode, het netnummer in en pas daarna het telefoon (fax)nummer.

Stap 3

Als uw machine gebruikmaakt van gegevensoverdracht via internet, vraag de ontvanger dan om zijn adres, dat moet worden ingevoerd bij het verzenden van een fax. Het is in dit geval het beste om de instructies te lezen voordat u het apparaat gebruikt.

Stap 4

Als u een fax moet verzenden, maar u weet de land- of stadscode niet, gebruik dan de speciale tabellen die in elke moderne telefoongids beschikbaar zijn. U kunt de gegevens waarin u geïnteresseerd bent ook bekijken op de pagina op het volgende adres: https://www.btk-online.ru/phcode/, gebruik ook de volgende internetbronnen: https://www.habit.ru/ 31/148.html, https://www.hella.ru/code/codeworld.htm, https://zvonka.net/ enzovoort, afhankelijk van het type informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 5

Controleer bij het invoeren van het faxnummer van de ontvanger meerdere keren de juiste informatie als de te verzenden informatie erg belangrijk is. Gebruik het geheugen van de machine om abonneenummers in te voeren. Als deze functie door uw faxmodel wordt geleverd, zal dit in de toekomst de kans op fouten bij het invoeren verkleinen.

Aanbevolen: