Hoe De Nokia N73 . Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia N73 . Te Repareren
Hoe De Nokia N73 . Te Repareren

Video: Hoe De Nokia N73 . Te Repareren

Video: Hoe De Nokia N73 . Te Repareren
Video: HOW TO: Repair the screen on Nokia N73 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van de fabrieksinstellingen van de telefoon gebeurt op verschillende manieren: een volledig herstel met behulp van technische codes en een eenvoudige fabrieksreset, die beschikbaar is via het menu.

Hoe de Nokia n73. te repareren
Hoe de Nokia n73. te repareren

instructies:

Stap 1

Om de fabrieksinstellingen van de Nokia n73-telefoon te herstellen, opent u het hoofdmenu en gaat u naar het configuratiescherm. Ga naar Opties en selecteer onder Algemene instellingen de optie Apparaat resetten.

Stap 2

Voer de telefooncode in, standaard kan deze 00000, 12345, enz. zijn, afhankelijk van de firmware die in de telefoon is geïnstalleerd. Daarna wordt een volledige reset uitgevoerd van de parameters die u tijdens het gebruik van de telefoon hebt gewijzigd. Houd er rekening mee dat de beveiligingscodes ook tijdens het gebruik door u kunnen zijn gewijzigd; na een reset veranderen ze niet naar hun oorspronkelijke waarden.

Stap 3

Als u uw telefoon volledig moet herstellen, formatteert u deze door verbinding te maken met uw computer en deze actie uit te voeren vanuit het menu Deze computer in de apparaateigenschappen of in bestandsbeheer van de telefoon. Koppel daarna het apparaat los van de computer en voer in de standby-modus een speciale servicecode in - voor uw telefoonmodel is dit * # 7370 #.

Stap 4

Als er vervolgens een bevestigingsdialoogvenster verschijnt, voert u de telefooncode in (12345, 00000 of degene waarin u deze hebt gewijzigd). Houd er rekening mee dat nadat u de volledige herstelprocedure hebt voltooid, alle beveiligingscodes in uw telefoon terugkeren naar hun oorspronkelijke waarden en dat de toegangscodes voor de menusecties opnieuw moeten worden ingevoerd. Houd er ook rekening mee dat het in sommige gevallen mogelijk is om gegevens uit het telefoongeheugen te verwijderen.

Stap 5

Als u ze niet wilt verliezen, maakt u een back-up van uw gegevens door uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Verwijder ook eerst de geheugenkaart uit uw telefoon. Het kan even duren voordat de code is hersteld, dus voer er geen actie op uit totdat deze zichzelf opnieuw opstart.

Aanbevolen: