Wat Wordt De IPhone 6

Inhoudsopgave:

Wat Wordt De IPhone 6
Wat Wordt De IPhone 6

Video: Wat Wordt De IPhone 6

Video: Wat Wordt De IPhone 6
Video: Using the iPhone 6 in 2021 - Review 2024, Mei
Anonim

De officiële presentatie van de iPhone 6 staat gepland voor augustus-september 2014. De exacte datum van de presentatie is nog niet bekend. Dit belet echter niet dat de leidende westerse media met elkaar wedijveren om te berichten over bepaalde innovatieve oplossingen die de nieuwigheid zullen overkomen.

Wat wordt de iPhone 6
Wat wordt de iPhone 6

Dit jaar is Apple van plan om twee smartphones tegelijk te presenteren. Ze zullen verschillen in de breedte van de diagonaal van het scherm. Verschillende toonaangevende Amerikaanse publicaties hebben aangegeven dat er telefoons met 4, 7 en 5, 6 inch-schermen te koop zullen zijn. Naast de belangrijkste leveranciers, vertegenwoordigd door Japan Display en LG, zullen de schermen ook worden geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Innolux.

Kardinale verschillen

De nieuwe telefoon wordt de dunste iPhone ooit. Volgens sommige berichten van de Chinese media kan dit echter de kwaliteit van de smartphone flink aantasten. De journalisten waren in staat om "tot op de bodem" van de geclassificeerde gegevens te komen, waar wordt gezegd dat de minimale kritische dikte voor een gadget 6, 1 mm is.

Wat gebeurt er met het scherm?

Het scherm van het toestel moet nog helderder worden, de kleuren worden nog dieper en het beeld helderder. Een verhoging van de schermresolutie is gepland. Misschien zullen de ontwikkelaars van Apple proberen een nieuwe technologie op de markt te brengen, die momenteel geclassificeerd is.

Wat zal de kracht zijn?

Verbeteringen in processorprestaties worden verwacht. De journalisten hebben het exacte aantal kernen nog niet kunnen achterhalen, maar ze zullen in ieder geval twee nauwkeuriger zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een eigen Apple A8-processor.

Welke andere innovaties kunt u verwachten?

Apple zal slechts één film gebruiken om de helderheid van de achtergrondverlichting van het scherm te verbeteren, terwijl eerdere iPhones er minstens twee gebruikten, volgens garanties van leveranciers in de productieketen. Dit zal de dikte van de telefoon verminderen, maar tegelijkertijd kan het enkele nadelen hebben. Het is bijvoorbeeld geen feit dat één enkele film betrouwbaarder en van betere kwaliteit zal zijn dan twee. Voorheen werd de tweede film specifiek gebruikt voor vangnet.

Welke informatie kon niet worden gevonden?

Tot nu toe is er geen informatie over met welke camera de zesde iPhone zal worden uitgerust. Met de definitie van dit onderdeel van de telefoon kunnen fans alleen maar raden.

Wat zal de prijs van de gadget zijn?

Analytisch financieel bedrijf Morgan Stanley voorspelt een stijging van de verkoop van iPhone 6 met minstens 20 procent ten opzichte van zijn voorganger. De gadget zal zijn belangrijkste concurrenten moeten overtreffen, die hun nieuwe producten al hebben gepresenteerd - Samsung Galaxy S5 en HTC One M8.

De exacte prijs van de gadget is nog niet bekend gemaakt. Vertegenwoordigers van het Amerikaanse analytische bedrijf Pacific Crest voorspellen echter een stijging van de kosten van de smartphone met $ 100 in vergelijking met de iPhone 5.

Aanbevolen: