Hoe Het Internet Voor ICQ Op De Telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Voor ICQ Op De Telefoon In Te Stellen
Hoe Het Internet Voor ICQ Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Voor ICQ Op De Telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Voor ICQ Op De Telefoon In Te Stellen
Video: Что такое ICQ? 2024, Mei
Anonim

Om toegang te krijgen tot ICQ, moeten de instellingen voor de internetverbinding op uw telefoon zijn geïnstalleerd. Als je ze niet hebt, stuur dan een verzoek naar je provider. Binnen een paar minuten heb je de instellingen. Nadat je ze hebt ontvangen en opgeslagen, start je je mobiel opnieuw op. De wijzigingen worden van kracht en u kunt het ICQ-programma gebruiken. Er zijn geen speciale instellingen meer nodig.

Hoe het internet voor ICQ op de telefoon in te stellen
Hoe het internet voor ICQ op de telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Om automatische internetinstellingen te ontvangen, moeten MTS-abonnees het gratis nummer 0876 bellen of de officiële website van de operator bezoeken. Hierop kunt u een formulier invullen (vermeld uw mobiele nummer, er kunnen andere gegevens nodig zijn). Medewerkers van een MTS-communicatiewinkel kunnen ook helpen bij het verbinden met internet. De dienst kan ook worden geactiveerd via sms (geen sms) op 1234.

Stap 2

Om op hun telefoon verbinding te maken met internet voor Megafon-klanten, hoeven ze alleen het abonneeservicenummer 05000 te bellen (u kunt het bellen vanaf een mobiele telefoon) en luisteren naar een antwoordapparaatbericht met gedetailleerde instructies of 5025500 (voor oproepen vanaf vaste telefoons). De website van de operator heeft een speciaal tabblad genaamd "Internetinstellingen". Klik erop en je krijgt een formulier te zien dat je moet invullen. Bovendien, als de beschreven methoden onhandig voor je zijn, om internetinstellingen te ontvangen, stuur dan sms met tekst 1, en om wap-instellingen te ontvangen - met sms 2 naar nummer 5049. In dat geval. als geen van de aangegeven nummers u heeft geholpen, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Megafon-communicatiesalon of het abonneeondersteuningscentrum.

Stap 3

De mobiele operator "Beeline" levert internet via twee communicatiekanalen: met een GPRS-verbinding en zonder. Om het eerste type mobiel internet te gebruiken, kiest u * 110 * 181 # op uw telefoon en drukt u op de beltoets; om een verbinding op nummer twee tot stand te brengen, voert u het commando * 110 * 111 # in.

Aanbevolen: