Hoe Maak Je Een Video Met Muziek

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Met Muziek
Hoe Maak Je Een Video Met Muziek

Video: Hoe Maak Je Een Video Met Muziek

Video: Hoe Maak Je Een Video Met Muziek
Video: Hoe zet je muziek bij je video met je smartphone met Cute Cut en iMovie 2024, Mei
Anonim

Sommige video's smeekten er gewoon om om te worden ingelijst met een zeer geschikte muzikale compositie. Dit kan worden gedaan met behulp van de Sony Vegas-video-editor.

Hoe maak je een video met muziek
Hoe maak je een video met muziek

Noodzakelijk

Sony Vegas-softwareversie 7 of hoger

instructies:

Stap 1

Open het Sony Vegas-programma en voeg de benodigde audio, video en afbeeldingen toe: klik op het menu-item Bestand> Importeren> Media, selecteer de gewenste bestanden en klik op "Openen". De geopende bestanden verschijnen in het venster Projectmedia.

Stap 2

Verplaats ze van daaruit naar het werkgebied van het programma: houd ze ingedrukt met de linkermuisknop en sleep. De audio-opname wordt weergegeven als één track en de video wordt weergegeven als twee (geluid en in feite video). Om bijvoorbeeld een onnodige track te verwijderen, hebt u geen audiotrack nodig voor een video, klik erop met de linkermuisknop en druk op Delete op het toetsenbord. Je moet niet op de "body" van de track zelf klikken, maar op het paneel met instellingen links ervan. Als u op de "body" klikt voordat u verwijdert, wordt na het klikken op Verwijderen ook de video verwijderd die aan de audiotrack is gekoppeld.

Stap 3

Aangezien een bepaalde videosequentie overeenkomt met de muziek, is het de moeite waard om na te denken over de semantische lading ervan. Experimenteer met de locatie van de bestanden. Om een bepaald segment te verplaatsen, houdt u het met de linkermuisknop ingedrukt en verplaatst u het naar de gewenste plaats. Zowel audio- als videotracks kunnen worden bewerkt. Klik hiervoor met de muis op de plaats waar je een incisie wilt maken en druk op S op het toetsenbord. Het segment op dit punt wordt verdeeld in twee andere segmenten, die elk ook kunnen worden verplaatst en bewerkt. Om een extra segment te verwijderen, selecteert u het door erop te klikken met de linkermuisknop en drukt u op Delete. Om de duur van een segment te verkorten, is het helemaal niet nodig om het overtollige ervan af te snijden. Beweeg de cursor over de rand van de lijn en sleep zo ver als nodig naar binnen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de videotracks die zich in de bovenste posities bevinden, de onderste overlappen wanneer ze worden bekeken. Foto's en videobestanden zijn verantwoordelijk voor het visuele beeld, zodat ze op hetzelfde spoor kunnen worden geplaatst. Druk op Alt + 4 om de viewport te openen. De bedieningsknoppen voor weergave (afspelen, pauzeren, stoppen, enz.) bevinden zich aan de onderkant van de viewer en zijn gedupliceerd aan de onderkant van het programma.

Stap 5

Om het resultaat op te slaan, klikt u op het menu-item Bestand> Weergeven als, selecteert u in het veld Bestandstype bijvoorbeeld Video voor Windows (*.avi), geeft u een naam op en klikt u op Opslaan. Er verschijnt een venster met de weergave van het project. Eenmaal voltooid, wordt de knop Map openen actief. Klik erop om naar de map te gaan die het resultaat van uw werk bevat.

Aanbevolen: