Hoe Het Bestandssysteem Van De Telefoon Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bestandssysteem Van De Telefoon Te Openen
Hoe Het Bestandssysteem Van De Telefoon Te Openen

Video: Hoe Het Bestandssysteem Van De Telefoon Te Openen

Video: Hoe Het Bestandssysteem Van De Telefoon Te Openen
Video: Как ускорить телефон Андроид? [Android ЛИКБЕЗ №1] 2024, Mei
Anonim

Door het bestandssysteem van de telefoon te openen, kunt u de systeemmappen van de telefoon wijzigen en de thema's en menupictogrammen vervangen door uw eigen mappen. Na het openen van het bestandssysteem wordt het mogelijk om programma's zonder certificaten te installeren en kunt u enkele onvolkomenheden in de werking van het apparaat corrigeren.

Hoe het bestandssysteem van de telefoon te openen
Hoe het bestandssysteem van de telefoon te openen

Noodzakelijk

  • - Phoenix Service-software voor Nokia;
  • - TK-bestandsverkenner voor Samsung;
  • - Androot, Z4root of Gingerbreak voor Android;
  • - iPhone Explorer, iPhone-schijf of Cyberduck voor iPhone.

instructies:

Stap 1

Download Phoenix Service Software om toegang te krijgen tot het bestandssysteem van uw Nokia S40-telefoon. Installeer en voer de gedownloade applicatie uit. Ga naar het menu-item Bestand - Verbindingen beheren. Sluit uw mobiele telefoon aan en selecteer het tabblad Bestand - Product scannen, waarna het programma uw apparaat zal detecteren.

Stap 2

Download het.ppu-configuratiebestand voor uw telefoon van internet. Klik op Product - Productprofiel - Bladeren. Geef in het venster dat verschijnt het pad naar het bestand op en klik op "Openen".

Stap 3

Druk op de toets in het leesvenster. Sla uw instellingen op met de knop Opslaan. Selecteer in de lijst die verschijnt Java TCK-ondersteuning en wijzig de waarde in Java TCK - Aan (JSR75 RW). Druk vervolgens op Schrijven en start uw telefoon opnieuw op. De toegang is geopend.

Stap 4

Voor Samsung-telefoons kunt u TK File Explorer gebruiken. Download de applicatie naar uw computer en installeer deze. Sluit het apparaat aan op uw computer in PC Studio-modus en voer het hulpprogramma uit. Selecteer het tabblad Instellingen en de poort waarop de telefoon is aangesloten. Het bestandssysteem van de telefoon verschijnt onderaan het venster, waarmee u verdere bewerkingen kunt uitvoeren.

Stap 5

Voor Android-apparaten wordt de toegang tot het bestandssysteem geopend door rootrechten toe te kennen. Om deze rechten te krijgen, moet je het Universal Androot- of Z4root-programma op je telefoon installeren. Download een van de applicaties met Android Market, start deze en volg de instructies op het scherm. Op apparaten gebaseerd op Android 2.3 kun je een soortgelijk programma genaamd Gingerbreak uitvoeren.

Stap 6

Toegang tot het bestandssysteem op iPhone-telefoons kan alleen worden uitgevoerd nadat Jailbreak is uitgevoerd met behulp van verschillende bestandsbeheerders voor het apparaat. U kunt iPhone Explorer, iPhone Disk of Cyberduck (alleen iOS-computers) gebruiken om via uw computer met het bestandssysteem van uw smartphone te werken.

Aanbevolen: