Hoe Ip Te Achterhalen Via E-mailadres

Inhoudsopgave:

Hoe Ip Te Achterhalen Via E-mailadres
Hoe Ip Te Achterhalen Via E-mailadres

Video: Hoe Ip Te Achterhalen Via E-mailadres

Video: Hoe Ip Te Achterhalen Via E-mailadres
Video: Как узнать IP-адрес по электронной почте 2024, Mei
Anonim

Het IP-adres van een bepaalde netwerkgebruiker is eenvoudig te achterhalen aan de hand van zijn postadres, u hoeft alleen maar een inkomend bericht van hem op uw e-mail te ontvangen. Houd er rekening mee dat het IP-adres dynamisch kan zijn en periodiek kan veranderen bij het opnieuw verbinden.

Hoe ip te achterhalen via e-mailadres
Hoe ip te achterhalen via e-mailadres

Het is nodig

mailclient

instructies:

Stap 1

Installeer een e-mailprogramma op uw computer, bijvoorbeeld The Bat, Microsoft Outlook Express of een andere e-mailclient die u gemakkelijk kunt gebruiken. Configureer het door de mailserver in te voeren die u voor uw werk gebruikt, de login en het wachtwoord van de mailbox, enzovoort. Houd er rekening mee dat als u het adres wilt weten, u ervoor moet zorgen dat de brief door u in dit programma wordt ontvangen.

Stap 2

Als u uw echte postadres niet aan deze persoon wilt tonen, gebruik dan een alternatief, nadat u het eerder hebt aangemaakt. Als u niet in de contactlijst van deze persoon staat, is het onwaarschijnlijk dat u een inkomend e-mailbericht van hem kunt ontvangen, dus overweeg wat u hem kunt schrijven om op te volgen.

Stap 3

Gebruik geen verschillende links in uw bericht, omdat het bericht door het systeem als spam kan worden herkend. Ook kunt u het beste dezelfde server gebruiken om ervoor te zorgen dat uw e-mail niet in uw spamfolder terecht komt.

Stap 4

Ontdek het IP-adres van de persoon waarin u geïnteresseerd bent door een brief van hem te ontvangen in de mailclient. Nadat je het hebt geopend, bekijk je de gegevens in de broncode van de brief. Tegenover de regel X-Originating-IP: onbekend via proxy zullen er meerdere nummers staan, dit is het IP-adres van de afzender van de brief. Dit is een van de meest betrouwbare manieren om dergelijke gegevens te verkrijgen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de afzender ook een proxyserver kan gebruiken om het hoofdadres te verbergen of opnieuw verbinding te maken na het verzenden van de brief, waarna zijn IP-adres zal veranderen. Zoek naar andere manieren om aan deze informatie te komen. Het is het beste om de persoon rechtstreeks te vragen, en als hij weigert informatie te verstrekken, respecteer zijn beslissing.

Aanbevolen: